Thema Vrijlaten wat niet-Liefde is

De opname ‘Vrijlaten wat niet-Liefde is’ duurt (bijna) 20 minuten.
De opname met muziek speelt daarna nog even verder.
Elke opname klinkt het beste via je ‘oortjes’ of koptelefoon.

Verdiepende informatie

“Tijdens deze en vorige incarnaties heb je lagere energiefrequenties overgenomen van je omgeving, collectieve velden en familielijnen. Lagere energiefrequenties zijn bijvoorbeeld angst, onmacht, pijn, schuld, oordelen, negativiteit en tekort. Je bent deze energieën gaan dragen in je lichaam en energiesysteem en bent je hiermee gaan identificeren. Het lijkt logisch: ‘Ik voel dit, het zit in mij, dus dit is wie ik ben’. Maar sensitief als je bent, voel je veel meer dan alleen wat van jou is…” Lees hier verder.

Extra uitleg

“Je buitenwereld weerspiegelt de energiefrequenties die jij in je draagt. Dus als jij in je buitenwereld iets ontmoet dat niet-liefde is en het raakt jou echt, het doet iets met je, dan word je er op gewezen dat jij die frequentie in jezelf meedraagt. Anders zou je je namelijk niet geraakt voelen. Dit is zeker geen oordeel of een beschuldiging, het is alleen een neutrale weergave van wat is. Daarbij is het ook een mogelijkheid om dieper in jezelf af te dalen en te kijken wat daar precies aanwezig is aan oude frequenties, patronen, overtuigingen, gevoelens, verhalen, enz.” Lees hier verder.

In je dagelijkse leven

Je mag je meer bewust worden van gevoelens en energieën die jij in je meedraagt die niet-liefde zijn. Gewoon tijdens je dagelijkse bezigheden en in het contact met andere mensen. Je voelt wel het onderscheid tussen gevoelens waar nog iets mee ‘is’ of ‘moet’ of dat het klaar is. Je mag opmerken en voelen, zonder oordelen.

Vanuit Liefde kan je de intentie vormen dat energieën die niet (meer) bij je passen, niet resoneren met wie jij bent en niet langer vastgehouden hoeven te worden, mogen worden vrijgelaten.
Vrijlaten kan je niet doen met je hoofd, wel met je lichaam, je spieren, al je weefsels en cellen.
Merk maar op hoe vrijlaten aanvoelt IN je lichaam. Ontspan maar…

Je kan ook ‘vragen’ om helderheid over wat jij nog in je draagt dat niet-Liefde is. Als je vraagt, dan zal het leven je dit duidelijk maken, laten zien en voelen.

 

Door deze woorden te lezen, denken, voelen en herhalen
en de energie binnen te laten

overschrijf je oude programmeringen:

Ik laat vrij wat niet-Liefde is

Ik ben vrij

Ik ben vrij

Ik ben vrij

Ik hoef alleen nog maar meZelf te zijn

Ik ben Liefde

Ik ben Liefde

Ik ben Liefde

NB Als andere woorden voor jou beter passen of meer resoneren, kies dan vooral je eigen woorden.
Je mag kiezen wat voor jou voelt als het meest licht, liefdevol en vrij.

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook