Terug verschuiven naar in-Liefde

De opname ‘Terug verschuiven naar in-Liefde’ duurt 21 minuten.
De opname met muziek speelt nog wat langer door.
Elke opname klinkt het beste als je luistert met je ‘oortjes’ of koptelefoon.

Verdiepende uitleg

Door het leven in de derde dimensie en de ervaringen die je op hebt gedaan, heb je allerlei energieën die hier op aarde aanwezig zijn tot je genomen. Deze hebben lagen om jou heen gevormd, sluiers om jouw licht en liefde. Deze lagen bestaan uit gedachten, overtuigingen, gevoelens, patronen, wonden, gedrag en rollen die je speelt en vormen dus buitenkant-lagen. Het ascensieproces houdt in dat je je laag voor laag bewust wordt van deze sluiers. Om er vervolgens licht, bewustzijn, liefde en ruimte in te brengen. Zo breng je licht in donker, bewustzijn in on-bewustzijn, en kan je de weg terug vinden naar jeZelf, jouw energie, jouw Licht en jouw Liefde.” Lees hier verder.

Extra uitleg

“De trillingen van lagere frequenties die in jou liggen opgeslagen, worden tijdens je ascensieproces beetje bij beetje in je bewustzijn gebracht. Soms gebeurt dit zonder triggers in je buitenwereld: er komt gewoon een energie of een gevoel in jezelf omhoog (vaak onder invloed van zon, maan en planeetstanden). Maar vaak gebeurt dit met triggers: dus iets of iemand in je buitenwereld raakt dit in je aan. Het is een leerproces om hierbij helder te kunnen blijven zien en niet te verzanden in het verhaal in je buitenwereld. Het gaat om wat er wordt aangeraakt in jou en niet om wie of wat de rol van trigger op zich neemt.” Lees hier verder.

In je dagelijkse leven

De shift naar Liefde is niet iets dat vanzelf gaat of dat in één moment gebeurt.

Elke dag, in elk moment, in elke situatie, bij elke gedachte, keuze, reactie, heb je de mogelijkheid om je bewust te worden: ben ik in Liefde? Komt dit voor uit Liefde?
Of komt dit voort uit niet-bewustzijn, oude programmeringen, angst, tekort, onmacht, pijn, enzovoort?

Ga maar opmerken in situaties in je dagelijkse leven:
Komt dit voort uit wie ik diep van binnen ben?
Of komt dit voort uit de buitenkant-lagen, oude overtuigingen, rollen en patronen?
Hoe komt het dat ik dit zeg, doe, denk?
Ben ‘ik’ dit, is dit echt van mij?

Als je opmerkt dat je niet in Liefde bent, kan je bewust kiezen om te verschuiven naar jeZelf, naar Liefde. Dit is een verschuiving dieper naar binnen en kan ontelbare keren op een dag. Ga maar ervaren en ontdekken hoe jij terug kan schuiven naar jeZelf. Dit is niet iets wat je moet kunnen of moet weten hoe je dit doet… het is een ontdekkingsreis naar wie jij bent.

Dit mag vanuit een heel ontspannen aanwezig zijn.

Dat betekent niet dat andere gevoelens weg moeten of er niet mogen zijn. Het betekent wel dat je vanuit verbinding met jeZelf bewust aanwezig bent bij alles wat er is. Het betekent dat je gaat ontdekken hoe je je, in plaats van je te laten leiden door de buitenkant-lagen, kan laten leiden door wie jij in wezen bent.

Zo creëer je steeds meer bewustzijn en voeg je telkens een draadje toe aan jouw verbinding met jouw liefde. Steeds meer, steeds vaker en vanzelfsprekender zal je spreken, doen, kiezen, denken en voelen vanuit jeZelf, vanuit Liefde.

Soms kan terug verschuiven naar in-Liefde heel snel, in een paar tellen. En soms is er om terug te kunnen verschuiven naar in-Liefde, bij een bepaalde persoon of in een bepaald thema, een heel proces nodig, van misschien wel jaren of een heel leven. Hecht je niet teveel aan lineaire tijd :-). Het gaat om de intentie, de beweging, het proces van groeien in bewustzijn, niet om het resultaat…

“Meer en meer ben ik bewust van de lagen die ik heb meegedragen.

Meer en meer ben ik bewust van de rollen die ik heb gespeeld.

Meer en meer ben ik bewust van oude patronen en overtuigingen die ik heb overgenomen van mijn omgeving.

Op nog diepere lagen ben ik bewust van wonden, trauma’s en oordelen die ik heb overgenomen uit familielijnen.

Meer en meer word ik wakker in wie ik werkelijk ben.

In mijn energie.

In mijn Liefde.”

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook