Dieper aanwezig in je Hart

De opname ‘Dieper aanwezig in je hart’ duurt 18 minuten.
De opname met muziek speelt nog wat langer door.
Elke opname klinkt het beste via je ‘oortjes’ of koptelefoon.

Verdiepende informatie

“Bij het doormaken van alle intense processen, waar het licht regelmatig niet zo makkelijk te voelen is, zou je soms bijna vergeten waar het deze reis allemaal om te doen is: De verschuiving van ego / angst / hoofd naar hart / liefde / licht. Jij bent in jouw kern deze kosmische liefde. De toegang hiertoe is je hart. Jij bent hier, op aarde, om via je hart kosmische liefde op aarde te brengen en dit via je aardse lijf te belichamen…” Lees hier verder.

In je dagelijkse leven

Alles wat in dit programma wordt aangeboden, mag geoefend en geïntegreerd worden in je dagelijkse leven.

Voor dit thema kan je, zo vaak als je er maar aan denkt, diep in je borst, in je hartcentrum ademen. Laat je schouders maar ontspannen, je borst gaat meer open en je ademt lucht, licht en liefde in je hart.

Telkens opnieuw, op een ontspannen manier, gewoon tijdens het fietsen, tanden poetsen, werken, praten met je kind / partner / buurman, koken, grasmaaien, wandelen…

Probeer maar uit en ervaar wat dit met jou doet.

 

Boodschap bij afstemming 10 – 10

“Wij zien hoe intens en moeilijk het soms of vaker voor je is om dit innerlijke werk te doen. Wij zien je onzekerheid en alle vragen die je hierbij regelmatig hebt. Maar wij zien ook je kracht, moed, doorzettingsvermogen en de liefde die jij hebt om bij te dragen aan de grote shift in bewustzijn. Je draagt veel meer bij dan je kan beseffen. Wij volgen en steunen je vanaf de zijlijn en wij zijn in-Liefde met alles wat je doet, ervaart, doormaakt.

Breng je aandacht telkens weer naar binnen, als deze meer naar buiten gericht is geraakt, naar dieper in je hart. Daar, in je hartcentrum, vind je de liefde, verbinding en alle antwoorden die je zoekt. Richt je op verzachten en ontspannen, als je in de modus van hard werken en je best doen terecht bent gekomen. Door te verzachten krijg je toegang tot dieper naar binnen.

Je mag vertrouwen op dat wat jij tijdens de afstemming hebt ervaren, gevoeld, gezien en ontvangen aan informatie, echt is. Als je de informatie nog niet begrijpt dan zal dit later duidelijker worden. En als het stil of rustig was, vertrouw dan dat je op onbewuste lagen hebt ontvangen en dat ook dit later in de tijd in je bewustzijn komt en duidelijk wordt.

Je ontvangt altijd precies dat wat jouw proces het meeste dient en op de wijze waarop jij het best wordt ondersteund.”

Boodschap

“Je hebt onware ideeën van je omgeving overgenomen over jouw hart, over wie jij bent en over wat liefde is.
Wij zien jou zoals je écht bent en willen je nu herinneren aan jouw prachtige hart, de essentie van wie jij bent. Jouw hart is de doorgang naar de energie van jouw ‘thuis’. Jij bent hier om via je hart kosmische liefde op aarde te brengen.”

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook