Aanwezig in je hart in de 3D wereld

De opname ‘Aanwezig in je hart in de 3D wereld’ duurt 20 minuten.
De opname met muziek speelt nog wat langer door.
Elke opname klinkt het beste als je luistert met je ‘oortjes’ of koptelefoon.

Verdiepende informatie

Als sensitief mens ken je het vast wel: je ontmoet iets, iemand of een energie die helemaal niet fijn aanvoelt en als vanzelf ben je geneigd om je hart te sluiten, in je hoofd te gaan, helemaal ‘weg’ te gaan, je energie terug te trekken, jezelf klein te maken of misschien wel om in de aanval of verdediging te gaan. Het is een hele kunst om aanwezig te blijven in je hart, in je lichaam, met jouw energie, terwijl je deze energieën met lage frequenties om je heen voelt.Lees hier verder.

Extra uitleg

“Als je de wens voelt om aanwezig te zijn in je hart in de derde dimensie wereld dan is het van belang om aandacht te besteden aan een lichaamshouding die hierbij ondersteunend is. Het je lichaam die het mogelijk maakt om liefde op aarde te brengen. Het is ook je lichaam die dit tegen kan houden. Als bijvoorbeeld je schouders naar voren hangen of gespannen zijn en/of je hoofd is licht voorover gebogen, dan sluit je je hartcentrum af.”  Lees hier verder.

In je dagelijkse leven

Ga maar opmerken in je dagelijkse leven:
Wanneer ben ik in mijn hart, in liefde, en wanneer niet?
Waar ben ik dan, als ik niet in mijn hart ben?
Hoe voelt dit?
Hoe kan ik mezelf terugbrengen in mijn hart? En hoe voelt dat?

Het gaat echt om opmerken, bewust worden, zonder oordelen…

Als je graag meer aanwezig wil zijn in je hart, dan is het fijn om vragen te stellen.
Het leven, de bron, de wereld van Licht (of welke woorden hierbij voor jou passend voelen) gaat jou dan antwoorden geven in de vorm van gevoelens, ervaringen en plotseling ‘weten’.

Je kan bijvoorbeeld vragen:
Hoe kan ik het licht in mijn hart feller laten schijnen?
Hoe blijf ik aanwezig, ook als ik voor mij ‘moeilijke’ mensen, situaties of energieën tegenkom?
Hoe hou ik mijn hart open?
Hoe kan ik het licht in mijn hart stevig ondersteunen?

Ook hier: kies vooral de woorden en vragen die van binnenuit jou komen.
Ga op jouw unieke ontdekkingsreis…

Uitleg bij foto:

Ik kon maar geen passende afbeelding bij dit thema vinden. Net op het punt dat dat ik dacht dan maar geen foto te plaatsen, ging ik in mijn tuin zitten en viel mijn oog op dit boeddha-beeld.

Het vertelde me dat je alleen aanwezig in je hart kan zijn en blijven als je diep in jezelf geankerd bent. In je innerlijke rust, vrede en stilte. Om daar te kunnen zijn is het nodig om te vertragen, stil te worden en je los te maken van de buitenwereld. Daarbij is het belangrijk om een hele stevige basis te hebben. Als je helemaal in jeZelf bent, diep geankerd en stevig ondersteund, dan maakt het niet meer uit wat er om je heen allemaal gebeurt of hoeveel blaadjes er vallen.

Zo prachtig en betekenisvol, ook het proces naar deze afbeelding en dit inzicht toe.

Misschien heeft dit beeld voor jou een andere boodschap.
Kijk, voel en luister maar en laat je maar aanraken…

Boodschap

Om regelmatig te herhalen:

“Ik ben hier om via mijn hart
kosmische liefde op aarde te brengen.

Het is onderdeel van mijn missie
om te leren
aanwezig te zijn in mijn hart
en mijn hart open te houden
in de derde dimensie wereld.

Ik ben hier
in dit leven, in dit lichaam,
om mijn hart steeds verder te openen
en het licht en de liefde in mijn hart
aan te zetten en te laten schijnen.

Ik ben aanwezig.
In mijn lichaam.
In mijn hart.
Ik sta stevig.
Ik ben veilig.
Ik ben hier
om de energie waartoe ik via mijn hart toegang heb
te belichamen.”

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook