Verdiepende informatie

‘Vrijlaten wat niet-Liefde is

Tijdens deze en vorige incarnaties heb je lagere energiefrequenties overgenomen van je omgeving, collectieve velden en familielijnen. Lagere energiefrequenties zijn bijvoorbeeld angst, onmacht, pijn, schuld, oordelen, negativiteit en tekort.

Je bent deze energieën gaan dragen in je lichaam en energiesysteem en bent je hiermee gaan identificeren. Het lijkt logisch: ‘Ik voel dit, het zit in mij, dus dit is wie ik ben’. Maar sensitief als je bent, voel je veel meer dan alleen wat van jou is.

Dit is onderdeel van deze reis en was ook de bedoeling. Voorafgaande aan deze incarnatie heb je afgesproken dat je je onder zou laten dompelen in de energieën op aarde, onder de 3D sluiers zou gaan, en dat je zou vergeten wie jij bent, waar je vandaan komt en wat je hier komt doen.

Gedurende het ascensieproces word je langzaam wakker en je leert beetje bij beetje door de sluiers heen te zien en voelen. Gaandeweg ontwikkel je steeds meer bewustzijn op dat wat jij voelt en dat de energieën die je in je meedraagt (in de vorm van gedachten, patronen, gevoelens, gedragingen, overtuigingen en fysieke spanningen en klachten) niet per se zijn wie jij bent. Identificaties met ‘onechte’ delen en oude programmeringen worden laagje voor laagje losgeweekt.

Op steeds diepere lagen ga je herkennen: dit is wat ik voel, denk, zeg en doe, maar dit is niet wie ik ben, het is niet ‘van mij’.

Op steeds diepere lagen in jou mag je, in-liefde, vrijlaten wat niet-liefde is en wat niet bij jouw essentie hoort.

Het is aan jou om je onderscheidingsvermogen steeds verder te verfijnen en je vertrouwen hierop steeds dieper te laten wortelen.

Zo kan je op steeds diepere lagen jezelf opschonen van lagere energiefrequenties, wordt het steeds meer helder en zuiver in jou en breng je jezelf terug bij de liefde die je bent…

De opname ‘Vrijlaten wat niet-Liefde is’ begeleidt om uit jouw systeem vrij te laten wat niet-liefde is, wat niet-jij is.

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook