Verdiepende uitleg bij

‘Terug verschuiven naar in-Liefde

Door het leven in de derde dimensie en de ervaringen die je op hebt gedaan, heb je allerlei energieën die hier op aarde aanwezig zijn tot je genomen. Deze hebben lagen om jou heen gevormd, sluiers om jouw licht en liefde.

Deze lagen bestaan uit gedachten, overtuigingen, gevoelens, patronen, wonden, gedrag en rollen die je speelt en vormen buitenkant-lagen. Als je onder de sluiers bent, dan denk je dat jij deze lagen bent. Je identificeert je hiermee.

Het ascensieproces houdt in dat je je laag voor laag bewust wordt van deze sluiers. Om er vervolgens licht, bewustzijn, liefde en ruimte in te brengen. Zo breng je licht in donker, bewustzijn in on-bewustzijn.

Door je bewust te worden van waar jij denkt, doet en handelt vanuit deze sluiers, die je ook ego-lagen zou kunnen noemen, kan je je identificatie hiermee verder los weken. Door je verder los te maken, komt er ruimte waarin je meer helder kan zien.

Zo kan je de weg terug vinden naar jeZelf, jouw energie, jouw Licht en jouw Liefde.

Het doorzien van deze sluiers is een megagroot en diep gelaagd proces. Ook al ben je enorm gegroeid en heb je vele sluiers doorzien en afgelegd, er is nog zoveel meer bewust te worden.

Je kent het vast dat je in dagelijkse leven regelmatig van dit soort lagen tegenkomt in jezelf, dat je wordt getriggerd en voor je het weet weer in zo’n laag bevindt van verharding, oordelen, naar buiten wijzen of op andere wijze afsluiten… weg van liefde en van jeZelf.

Herken je dit? Ook hier: wees hierin heel mild en zacht voor jezelf. Door tijd te nemen, te verzachten en doorvoelen, kan je door deze lagen heen gaan en kom je weer dichterbij: dichter bij jezelf, bij liefde, bij bewustzijn en wijsheid.

Dit blijft een doorgaande beweging van eb en vloed, dichtbij en weer verder af. Het is geen rechte lijn met 1 eindpunt of gewenst resultaat. Het is een oneindige ontdekkingsreis van telkens weer ‘onechte’ lagen doorleven en afleggen en steeds dieper ervaren wie jij werkelijk bent.

 

Door het luisteren naar deze opname wordt je bewustzijn geactiveerd, zodat je in je dagelijkse leven meer gewaar wordt van situaties waarin je je laat leiden door oude energie, programmeringen en patronen. Er komt helderheid en ruimte in deze lagen en je wordt begeleid om de weg dieper naar binnen, naar jouw Liefde, verder te bewandelen.

Ga maar opmerken, als je deze opname vaker hebt geluisterd, wat er verandert in jou, in je bewustzijn en van waaruit jij spreekt, denkt en doet…

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook