Verdiepende informatie

‘Dieper aanwezig

in je hart’

Bij het doormaken van alle intense processen, waar het licht regelmatig niet zo makkelijk te voelen is, zou je soms bijna vergeten waar het deze reis allemaal om te doen is:
De verschuiving van ego / angst / hoofd naar hart / liefde / licht.

En toch is dat wat we aan het doen zijn:
door deze processen door te maken, schijnen we licht in het donker en zo brengen we meer liefde op aarde. Niet de liefde zoals we die kennen in de duale derde dimensie, die natuurlijk geen echte liefde is, maar kosmische allesomvattende liefde.

Jij bent in jouw kern deze kosmische liefde. De toegang hiertoe is je hart.

Jij bent hier, op aarde, om via je hart kosmische liefde op aarde te brengen en dit via je aardse lijf te belichamen.

Ook al is je hart de toegangspoort, toch zijn we hiervan afgehouden. Want we hebben tijdens dit en vorige levens in de derde dimensie energie, allerlei pijnen overgenomen van onze omgeving en zijn die gaan dragen in ons hart. Om vervolgens harde beschermlagen op te bouwen om deze pijn niet te hoeven voelen.

Deze opname / meditatie / activatie begeleidt je, heel praktisch, bij het diep in je hart te ademen en je energie en aandacht in je hart te brengen.

Je hart gaat verder open, je komt dieper aanwezig in je hart en de energie vanuit je hart gaat door je hele lichaam stromen.

Ook ga je dieper voelen dat jouw hart de toegang is tot kosmische liefde en word je herinnerd aan de prachtige energie van jouw hart, de essentie van wie jij bent.

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook