Verdiepende informatie

‘Aanwezig zijn in je hart in de 3D wereld

Als sensitief mens ken je het vast wel: je ontmoet iets, iemand of een energie die helemaal niet fijn aanvoelt en als vanzelf ben je geneigd om je hart te sluiten, in je hoofd te gaan, helemaal ‘weg’ te gaan, je energie terug te trekken, jezelf klein te maken of misschien wel om in de aanval of verdediging te gaan.

Het is een hele kunst om aanwezig te blijven in je hart, in je lichaam, met jouw energie, terwijl je deze energieën met lage frequenties om je heen voelt.

Maar je bent hier, in dit leven op aarde, niet om je klein te maken en jouw energie terug te trekken. Jij bent hier juist om liefde, energie van hoge frequenties en nieuw bewustzijn, op aarde te brengen.

 

De ontdekkingsreis die je hierbij mag gaan is:

Hoe blijf ik aanwezig in mijn hart, met al die niet-fijne energieën om me heen?
Hoe blijf ik in Liefde als ik niet-liefde ontmoet in de buitenwereld?

 

Deze opname begeleidt je om aanwezig te zijn in je hart, terwijl je tegelijkertijd stevig staat en goed geaard bent, zodat je aanwezig kan blijven en kan blijven staan in Liefde, in de derde-dimensie wereld.

Door deze opname regelmatig te herhalen kan jouw aanwezig zijn in je hart in de derde dimensie wereld steeds krachtiger worden.

Ook begeleidt deze opname je bij het gewaar worden van wat er op heel subtiele energielagen allemaal in jou gebeurt.
Zo leer je om steeds bewuster aanwezig te zijn en dit geeft een basis van waaruit je verder kan oefenen in (uitdagende) situaties in je dagelijkse leven.

Zoals bij elke opname gaat het gaat niet om het resultaat of dat je dit moet kunnen. Het gaat om het bezig zijn met steeds meer bewustzijn ontwikkelen.
Het gaat om een nieuwe richting te voelen, te ervaren, oefenen en verstevigen en hierin jouw eigen pad te ontdekken…

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook