Extra uitleg

‘Vrijlaten wat niet-Liefde is

Je buitenwereld weerspiegelt de energiefrequenties die jij in je draagt. Dus als jij in je buitenwereld iets ontmoet dat niet-liefde is en het raakt jou echt, het doet iets met je, dan word je er op gewezen dat jij die frequentie in jezelf meedraagt. Anders zou je je namelijk niet geraakt voelen.

Dit is zeker geen oordeel of een beschuldiging, het is alleen een neutrale weergave van wat is. Daarbij is het ook een mogelijkheid om dieper in jezelf af te dalen en te kijken wat daar precies aanwezig is aan oude frequenties, patronen, overtuigingen, gevoelens, verhalen, enz. Het is een richting die je gegeven wordt.

Als je je niet bewust bent en ook niet op diepere lagen aangeraakt wordt, dan ga je lekker door met onbewust deze frequenties dragen en aan de oppervlakte leven. Pas als je geraakt wordt, heb je de kans om te groeien in bewustzijn, dieper naar binnen te gaan en te bevrijden wat niet hoort bij wie jij wezen bent.

Dat je geraakt wordt, is dus een cadeau en ook een aanwijzing van het leven dat je er klaar voor bent om naar dit stuk of weer een laag dieper in dit thema te gaan en verder te ont-wikkelen.

Als je steeds meer oude energie vrijlaat en dus zuiverder wordt, in je eigen energietrilling komt, dan gaat de buitenwereld dit evengoed weerspiegelen. Steeds vaker ontvang je van de buitenwereld reacties of energieën die wèl zijn afgestemd op wie jij in wezen bent. Of je ziet vaker liefdevolle, mooie dingen in de buitenwereld. Je merkt meer op dat dit er (ook) is.

Als je doorkrijgt hoe ingenieus het universum werkt en hoe zeer alles met elkaar verbonden is, is dit echt prachtig!

 

Vrijlaten wil niet zeggen dat het weg moet.
Vrijlaten betekent dat je stopt met vasthouden, tegen te houden, te onderdrukken, willen sturen of beheersen.
Vrijlaten betekent ruimte geven.

Iets dat vastzit, laat je vrij door het te gaan doorvoelen. Je laat het door jou heen, door gevoelenslagen heen, stromen. Door ruimte te geven kan wat lang in jou vast heeft gezeten zich door jouw voelen heen een weg naar buiten vinden. Dit is niet iets eenmaligs, dit is een proces, dat vaak vele lagen bevat.

Ondertussen kan je onderzoeken hoe je voelend aanwezig kan zijn en kan waarnemen wat er is, zonder erover te oordelen of eraan te hechten. Dus ook hier gaat het om in Liefde aanwezig zijn bij wat er is.

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook