Extra uitleg bij

‘Aanwezig zijn in je hart in de 3D wereld

Als je de wens voelt om aanwezig te zijn in je hart in de derde dimensie wereld dan is het van belang om aandacht te besteden aan een lichaamshouding die hierbij ondersteunend is. Het is je lichaam die het mogelijk maakt om liefde op aarde te brengen. Het is ook je lichaam die dit tegen kan houden.

Als bijvoorbeeld je schouders naar voren hangen of gespannen zijn en/of je hoofd is licht voorover gebogen, dan sluit je je hartcentrum af.

Voel maar eens, nu, wat jouw lichaamshouding is.

Laat je schouders maar meer ontspannen en naar achteren en beneden zakken.

Stel je maar voor dat er aan de kruin van je hoofd een touwtje vastzit is.
Dit koord trekt jou rustig en zachtjes rechter omhoog, zodat de as die loopt van de kruin van je hoofd, helemaal door je lichaam heen naar beneden tot onderin je bekkenbodem, meer in een rechte lijn wordt gebracht.

Voel maar weer, in je lichaam.

Word ook maar bewust van de stand van je bekken.
Je bekken mag meer ontspannen worden.

Breng je bekken maar in een positie die de as van je kruin tot onderin je bekkenbodem meer in een rechte lijn brengt.

Door deze midden-as in een rechte lijn te brengen, kan energie in je hartcentrum, maar ook in de andere chakra’s en tussen de chakra’s vrijer stromen.

Het is een ontdekkingsreis hoe je je lichaam kan gebruiken, zodat het open is om meer liefde te ontvangen en liefde te ‘bevatten’. Ook hierin mag je meer bewustzijn ontwikkelen.
Je kan tijdens een meditatie, maar ook tijdens bezigheden in je dagelijkse leven, gaan opmerken hoe open of gesloten je lichaamshouding is. Om vervolgens te ontdekken of je een meer ontspannen en open lichaamshouding aan kan nemen die ondersteunend is voor het openen van en aanwezig zijn in je hart (en eventueel het stromen van energie in en tussen de chakra’s en in je hele lichaam).

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook