Ik ben een gids voor mensen die de verschuiving doormaken van leven vanuit oude patronen, angst, oordelen en tekort, naar leven vanuit wie jij in essentie bent, je verbonden voelen met de kosmos, je hart, licht & vertrouwen.

Ik leef, elke dag, in afstemming met de kosmische energieën en wat er in de stroom van dit moment gevraagd is. Ik ben gericht op deze energie, via het fysieke lichaam, op Aarde te brengen.

Van jongs af aan kon ik energie om me heen en van andere mensen voelen en lezen en ik heb een vanzelfsprekende connectie met diepere energie-lagen, achter wat aan de buitenkant te zien en voelen is.

Toen ik in 2000 afstudeerde als psycholoog, liet mijn innerlijke leiding weten: “Je gaat nooit meer een boek lezen en daarover een tentamen maken. Vanaf nu leer je door te ervaren in je dagelijkse leven.”

En inderdaad presenteerde het leven een rijkdom aan ervaringen, die allemaal ingangen, poorten, bleken te zijn naar inzicht en diep innerlijk weten.

Al dat zich in mij en in mijn leven aandient, zijn toegangen tot kosmische wijsheid en wijst de weg…

Van 2003 tot 2018 heb ik mensen begeleid als spiritueel psycholoog in mijn eigen praktijk. In 2018 opende zich een nieuw pad voor mij, als gids in het ontwakingsproces, de grote shift van bewustzijn vanuit ego naar bewustzijn vanuit het hart.

Vanuit alle ervaringen die ik heb opgedaan (in dit en andere levens) en wat ervaar in het nu, deel ik via nieuwsbrieven, audio opnames en lichtactivaties.

Ik begeleid de weg naar binnen, vertrouwen op innerlijke waarheid, belichamen van je Ziel-Zelf en herinneren en bekrachtigen wie Je Bent en waarvoor jij in deze tijd op Aarde bent.

Om zo samen met steeds meer mensen, in verbinding met zowel jeZelf als de kosmos, met bewustzijn vanuit het hart een nieuwe werkelijkheid vorm te geven

Via de nieuwsbrieven ontvang je een ruimer perspectief en tegelijkertijd verdiepende uitleg over wat er in energie gebeurt in actuele thema’s, zodat er begrip en helderheid kan ontstaan bij wat jij ervaart in deze mooie, maar regelmatig ook verwarrende en uitdagende tijd.

De audio opnames-meditaties-activaties in uiteenlopende thema’s geven begeleiding bij de processen van deze tijd en zijn altijd gericht op dieper verbinden met en Liefde voor jeZelf, openen van bewustzijn, innerlijke rust en vertrouwen op innerlijke waarheid.

De online lichtactivaties zijn portalen van en voor Licht en voor veel mensen zijn het ankerpunten voor hun groei in bewustzijn. De activaties brengen nieuw bewustzijn, liefde, licht, inzicht en verdieping op een praktische, heldere en geaarde wijze.
De activaties zijn een samenwerking met kosmische energieën, raken diep aan en openen het herinneren wie Jij Bent en waarvoor je op aarde bent.

Elke lichtactivatie doen er honderden mensen mee, waardoor ze enorm krachtig zijn. De activaties worden sinds 2018 door mij verzorgd en er hebben al vele duizenden mensen meegedaan.

Shine bright!
You are Love(d)

♥ Lea

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook