Als gevoelig mens en onbewuste drager van licht ging ik al als tiener op zoek naar hoe om te gaan met alle moeilijke dingen die ik voelde en tegenkwam in mijn leven. Dat was de start van een ontdekkingsreis door vele lagen van donker, verwarring, zwaarte, onzekerheid, angst en pijn heen, naar mijn innerlijke licht.

Tijdens deze lange, lange reis, werd laag na laag doorleefd en afgelegd. Mijn focus bleef altijd naar binnen gericht: wie ben ik diep van binnen en wat is mijn waarheid? Helderheid en liefde zijn mijn innerlijke drijfveren.

Langzaam begon ik wakker te worden uit al dat donker en dat proces is gaande, er komt steeds meer licht.

Eerder in mijn leven dacht ik dat ik iets verkeerd deed als ik wéér moeilijke gevoelens in mezelf tegenkwam en dat ik iets moest doen om het (liefst zo snel mogelijk) op te lossen. Nu ik beter weet wie ik ben, een drager van licht en pionier, begrijp ik dat ik juist de taak op me heb genomen om licht en bewustzijn te brengen in de donkerste, diepste en zwaarste energielagen van het menselijke collectieve bewustzijn, door dit in mijn lichaam te doorvoelen. Moeilijke gevoelens zijn geen obstakel meer, maar een ingang tot innerlijke kracht en licht.

Inmiddels werk ik in samen met de lichtwereld.

 

Naast dat ik moeder ben van drie (tiener)dochters, is mijn leven volledig gericht op het laten groeien van bewustzijn, ankerpunt zijn voor de nieuwe energie en mijn bijdrage leveren aan het collectieve ontwakingsproces.

Om wakker wordende dragers van licht te ondersteunen en begeleiden deel ik informatie door te schrijven over het proces van ontwaken, energie-ontwikkelingen en thema’s waarin licht geschenen mag worden. Dit allemaal op basis van eigen ervaringen.

Na sinds 2003 vele mensen individueel te hebben begeleid als spiritueel psycholoog in mijn eigen praktijk, ben ik in 2018 door de lichtwereld geleid naar het verzorgen van lichtactivaties voor groepen.

Om zo op steeds diepere lagen licht te brengen in collectieve thema’s. Inmiddels doen er elke activatie honderden mensen mee en neemt de kracht, samen met de groei in bewustzijn en het stijgen van de energiefrequenties op aarde, snel toe.

Alles wat ik doe is gericht op verder ontwaken, herinneren wie je bent, wakker worden voor je taak in dit leven, verdiepen in jeZelf, het aarden van steeds hogere frequenties in je lichaam en vertrouwen op je innerlijke waarheid. Zowel voor mezelf als de mensen die ik ‘aanraak’.

Waar ik lange tijden van onrust, onzekerheid, angst, beperking en tekort heb gekend, is er nu een groeiend gevoel van bewustzijn, helderheid, vertrouwen, vrijheid en overvloed. Dat zijn de lichtfrequenties waarvoor ik ankerpunt ben.

Ik ben heel blij dat we al zover zijn in dit ontwakingsproces en voel me dankbaar voor alle verbindingen die tussen de dragers van licht tot stand komen en het nieuwe veld dat we samen met zovelen creëren.

Shine bright!
You are Love(d)

♥ Lea

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook