Prachtige ziel, 

Welkom bij het online programma ‘Terug in Liefde’.

De titel zegt het al, tijdens het ascensieproces zijn we niet op weg naar liefde ergens ver weg en buiten onszelf, maar gaan we terug in liefde.

Liefde bevindt zich in ons. Wij zijn in onze kern Liefde.

Dit programma is vormgegeven om samen met jou deuren naar binnen te openen, om nieuwe inzichten te brengen (of eigenlijk om je te herinneren aan wat je diep van binnen al weet) en je te begeleiden bij jouw ontdekkingsreis naar de liefde die jij bent.

Er is niet één weg of de manier. Jij mag de inhoud van dit programma tot je nemen en je laten inspireren om je eigen manieren en vormen te vinden die jou terug brengen in Liefde.

Dit programma bestaat uit vier thema’s en elk thema bevat een aantal teksten en een audio opname – meditatie – activatie.

Er is geen vaste volgorde waarin je het programma dient te doorlopen. Je kan je hierbij laten leiden door jouw gevoel / intuïtie. Tot welke tekst of opname voel jij je op dit moment aangetrokken?
De teksten geven uitleg en informatie en kan je vaker lezen. Zo kan de energie achter de woorden dieper in jou doordringen.
Ook de opnames zijn er om vaker te luisteren. Zo kan je je steeds dieper aan laten raken, kan de energie op steeds diepere lagen in jou in beweging komen en kan je ook oefenen met wat in de opnames wordt aangeboden.

De teksten en opnames werken samen met ervaringen die je in je dagelijkse leven opdoet. Deze ervaringen raken iets in jou aan en zo kan de energie van de opnames en teksten dieper in jou binnen komen. De teksten en opnames raken ook iets aan, brengen in beweging en geven uitleg, waardoor je op dieper niveau begrip krijgt van ervaringen en situaties in je leven.

Door te herhalen kan de inhoud van de opnames en teksten meer eigen worden, verinnerlijken, zodat je dit weer meeneemt en toe kan passen in praktische situaties.

Want daar draait het ascensieproces van deze tijd om: het brengen van licht, liefde en bewustzijn en om steeds meer in liefde te zijn, liefde te belichamen, bij alles wat je tegenkomt in je dagelijkse leven.

Naast dat je je door het doorlopen van dit programma verder verdiept in dit thema, leer je je ook afstemmen op subtielere energieën en diepere gevoelslagen. Daarbij leer je al doende, voelende en ervarende op creatieve wijze jouw energie en bewustzijn te gebruiken in het vijfde dimensieveld van zijn.
Het zijn niet de opnames die het voor jou ‘doen’, de opnames begeleiden jou bij het zelf ‘doen’. Door de opnames te ‘volgen’ leer je hoe je zelf energie richting kan geven.

♥ Lea

Thema’s, teksten & opnames

Hieronder vind je per thema de audio opname, verdiepende uitleg en inspiratie.

Bij alle opnames is de opname met muziek langer, omdat de muziek nog een paar minuten doorspeelt als mijn stem stopt. Zo kan je langer in afstemming blijven als je dat fijn vindt, met muziek, maar zonder woorden.
De opnames klinken het beste als je luistert via je ‘oortjes’ of koptelefoon.

Laat je maar inspireren en aanraken.
Neem mee wat resoneert en laat het andere gaan.
Vertrouw op jeZelf en ga je eigen weg.

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook