Lichtactivaties

 

Hieronder vind je de geplande lichtactivaties.

De activaties zijn afgestemd op de actuele energieën en gericht op:

✨ het verdiepen van de verbinding met jeZelf
✨ aanwezig zijn in je lichaam
✨ verruimen van je bewustzijn
✨ rust en ontspanning
✨ vertrouwen
✨ vergroten van liefde voor jezelf
✨ verhogen van je trillingsfrequentie
✨ verder ontwaken
✨ het ondersteunen van jouw groeiproces

Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek: lekker thuis.

Iedere ervaring is uniek, maar de activaties worden als krachtig en diepgaand ervaren.
Er hebben al duizenden mensen deelgenomen.

Ervaringen van deelnemers

"Wat een prachtige ervaringen zijn jouw activaties. Het verandert mijn leven compleet en ik kom meer in contact met mijn hogere zelf. Ik blijf de activaties in de toekomst meedoen, ze zijn inmiddels voor mij al van onschatbare waarde."

"Wat er gebeurt tijdens de activaties is zo intens. De energie is zo zuiver... Ik ben ontzettend dankbaar dat deze op mijn pad zijn gekomen."

"Mijn vader is plots overleden een jaar geleden en de meditaties helpen mijn moeder en mij enorm om het lichter te maken en contact met de hogere dimensies te maken, met onze voeten in de aarde:)."

Lieve Lea, jij bent waarlijk een gids bij ontwaken in de nieuwe tijd. Niet een gids die zegt hoe het moet, maar een gids die iedereen in zijn/haar waarde laat, in ieders eigen, unieke proces van ontwaken! Een gids van nieuwe mogelijkheden!

"De Lichtactivaties die jij doorgeeft, en de manier waarop, zijn elke keer een Thuiskomen. Ik luister en herhaal de activaties met regelmaat. Het helpt altijd om terug te komen bij innerlijke rust en weten. Bijzonder!"

"Ik voel grote dankbaarheid voor de activaties en meditaties die met jou op mijn pad gekomen zijn. Er is zoveel herkenning, zoveel aansluiting bij de dingen die in mij gebeuren. Dankjewel voor de ondersteuning en verheldering!"

“Jouw licht activaties zijn altijd heel bijzonder. Er zitten geen enkele 'moetens' in, maar ze zijn gevuld met ruimte, vrijheid, en bovenal vertrouwen in wat er gevoeld en ervaren wordt. En dat is waar het om gaat! Er is maar één echte leraar en dat is de leraar binnenin!"

"Ik heb inmiddels al een paar lichtactivaties meegedaan en ze werken voor mij erg positief en krachtig. Ik ervaar iedere keer een enorme verandering op zowel bewustzijnsniveau, evenals mijn fysieke gesteldheid."

Op donderdag 11 – 11 verbinden we ons weer tot een omvangrijk landingsveld om het licht, nieuwe bewustzijn en hoge energiefrequenties die deze dag voor ons beschikbaar zijn, te ontvangen in ons lichaam en te ankeren op aarde.

MEER INFO / AANMELDEN

Wat een bijzonder, rijk, veelbewogen, intens en diepgaand jaar is ook 2021 weer geweest,
boordevol met lessen, upgrades, energieshifts en dieper ontwaken.

Tijdens deze laatste lichtactivatie van het jaar geven we afronding aan de processen
die we in 2021 hebben doorlopen en openen we de energie voor 2022.

MEER INFO / AANMELDEN

Tijdens deze eerste lichtactivatie van het jaar verbinden we ons tot een krachtig lichtveld om 2022 met licht, liefde, bewustzijn, kracht en vertrouwen te starten. Samen zetten we de energie van 2022 aan. 

MEER INFO / AANMELDEN

Ben je benieuwd naar hoe ik werk
en naar het proces van ontstaan van een lichtactivatie?
In één van mijn blogs vertel ik je erover.

NAAR BLOG

Ben je benieuwd naar de activaties die al zijn geweest?
Alle audio opnames zijn nog na te bestellen.

NAAR AUDIO OPNAMES

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook