Boodschap uit de Pleiaden: Licht in je lichaam – De kracht van het leren gebruiken van je focus

door | mei 2021

“Tijdens het Pleiadenportaal* is onze energie krachtig aanwezig en voelbaar. Door in deze dagen veel ruimte te laten zijn, je zoveel mogelijk te ontspannen, je bewust af te stemmen en je te openen, kan je het diepste ontvangen.

De energie die wij zijn kan ontvangen worden in de cellen en het DNA van je lichaam.
Hierover willen wij meer uitleggen.
Je lichaam bestaat uit duizenden miljarden cellen. Elke cel heeft een eigen frequentie en bevat lichtere energie van een hogere frequentie of meer verdichte energie van een lagere frequentie.

In elke cel ligt ook informatie opgeslagen. Het licht is, zou je kunnen zeggen, de herinnering aan wie je in wezen bent, aan de energie van de bron of jouw herinnering aan thuis.
De verdichte, duale energieën, zoals angst, pijn, wrok, starheid, beperkende overtuigingen, enzovoort liggen ook in je cellen opgeslagen.

Tijdens het proces dat jullie doorlopen, word je beetje bij beetje bewust van deze oude energieën, informatie en programmeringen en er komt steeds meer ruimte voor licht, liefde en bewustzijn en steeds hogere energiefrequenties.

Tijdens het verhogen van je trillingsfrequentie, gaan niet alle cellen in je lichaam tegelijkertijd in frequentie omhoog. Jouw lichaam bestaat dus uit cellen met meer bewustzijn en cellen met minder bewustzijn. Je bestaat dan ook niet uit één frequentie, maar uit een bandbreedte aan frequenties. Door te groeien in bewustzijn, verschuift je bandbreedte.

De cellen in je lichaam vernieuwen zich regelmatig. Elke keer dat een cel zich vernieuwt, heeft het de mogelijkheid om meer licht en bewustzijn te gaan bevatten. Elke seconde kan jij kiezen waar jouw focus ligt en dit heeft invloed op de cellen die op dat moment worden aangemaakt.

Ligt jouw focus op zwaarte en energieën van lage frequenties, dan wordt dit onderdeel van de nieuw te vormen cel. Ligt je focus op licht, liefde en bewustzijn, dan heeft dit ook invloed op de nieuw te vormen cel.

Elk moment dat jij vanuit bewustzijn en volledige aanwezigheid je aandacht richt op licht, worden jouw nieuwe cellen gevuld met meer licht en hogere energiefrequenties.

In de beginfase van je ontwaken, als je cellen nog veel oude energie bevatten, word je geleid door jouw innerlijke verlangen naar licht. Zo sijpelt er steeds meer licht door. Als een bepaalde hoeveelheid van je cellen op dezelfde verhoogde frequentie functioneert, ontstaat er een soort plateau, waardoor de andere cellen meegenomen kunnen worden in deze verhoogde trilling.

En zo ga je verder. Je kan steeds een level omhoog in frequentie, of beter gezegd, je verschuift in bandbreedte van frequenties.

Het eerste gedeelte naar een hogere frequentie ervaren jullie vaak als het moeilijkste, als ploeteren door mist en modder. Het aankomen op een plateau, voelt als verlichting en opluchting.

Veel rusttijd op zo’n plateau krijgen jullie overigens niet, want de ontwikkelingen en groei gaan snel.

Dit proces van de cellen in je lichaam is vergelijkbaar met het wakker worden van mensen. De mensen die als eerste het pad van ontwaken bewandelen hebben het zwaarste werk. Op het moment dat zij in hun lichaam een bepaalde trilling kunnen vasthouden, gaat dit licht uitstralen naar de mensen om hen heen en zal meer ontwaken en verhoogde trillingen teweeg brengen.

Zoals licht en hoge energiefrequenties van de ene op de andere mens kunnen uitstralen, zo gebeurt dit ook bij de cellen in je lichaam.

Net als bij mensen kan een cel pas het licht en bewustzijn van een andere cel ontvangen, als het oude al op zekere hoogte is opengebroken, als een bepaald level in bewustzijn is bereikt en als de cel open is om de hogere lichtfrequenties te ontvangen. Een bepaalde rijping en ervaring is, zoals overal en altijd, noodzakelijk voor verdere groei…

De essentie van wat wij jullie met deze boodschap mee willen geven is het belang en de kracht van het gebruiken van je focus. Dit is niet om druk te geven, maar juist om waarde toe te kennen aan alle momenten dat het gericht zijn op Licht er IS, en dit te vieren.”

♥ Lea

* Het Pleiadenportaal is elk jaar van ongeveer 16 tot 24 mei.

 

MEER INFO / AANMELDEN

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook