Audio Afstemming Pleiadenportaal 2022

Fijn dat jij je deze dagen mee afstemt om de energie vanuit de Pleiaden te ontvangen op Aarde.

Het portaal opent elk jaar tussen ongeveer 16 en 24 mei, maar dit is niet strikt van het ene op het andere moment. Energetische portalen bouwen zich op en de werking van energie is al vooraf voelbaar en werkt naderhand nog door.

Via de knoppen hieronder kan je de opname downloaden. Je kan de opname ook opslaan op je computer of telefoon.
Je kan kiezen voor een opname met alleen mijn stem en een opname met daarbij zachte achtergrondmuziek.
De opnames klinken het beste als je luistert via je ‘oortjes’.

Je kan de opname zo vaak en op die momenten luisteren als voor jou goed voelt.

De Pleiadiërs willen benadrukken dat hun licht Levend Licht is. Het is niet statisch maar groeit, ontwikkelt, expandeert…
Door onze afstemmingen en door onze energie te gebruiken, werken we met dit Licht samen en creëren iets nieuws op Aarde.

De opname is een richtingaanwijzer en is vormgegeven om je te openen en af te stemmen op Pleiaden-energie. De woorden zijn begeleiding, maar het gaat vooral om de energie van waaruit ze komen. Als het bij jou anders gaat dan wat ik op de opname zeg, als je een andere richting uit wil of wordt geleid: het is allemaal goed. Volg en vertrouw op hoe het bij jou gaat. 

Ik wens ons allemaal veel Licht en stromende energieën…

Extra uitleg over de periode voorafgaand aan een sterke instroom van kosmisch licht

De periode voorafgaand aan een sterke instroom van kosmisch licht, zoals het Pleiadenportaal, word je naar lagen en plekken in jezelf geleid waar energieën van lagere frequenties in jou worden vastgehouden. Deze energieën van bijvoorbeeld (angst voor) tekort, eenzaamheid, je afgescheiden voelen, verdriet, worden voelbaar en komen in je bewustzijn.

Het kan erop lijken dat deze gevoelens worden veroorzaakt door situaties in je huidige leven. Maar dat wat er in je buitenwereld is, is slechts een trigger. Als je dieper kijkt, zal je vaak zien dat de gevoelens die je ervaart groter zijn en dieper gaan dan wat met het nu te maken heeft. De gevoelens zijn dan terug te leiden tot ervaringen in eerdere levens of komen uit familievelden of collectieve velden, waar je toegang toe hebt. Soms ben je je dit bewust en heb je herinneringen aan of beelden bij deze ervaringen, maar dat hoeft niet.

Je wordt naar deze lagen geleid, zodat je hier meer bewustzijn en licht in kan brengen. Je mag de gevoelens toelaten, ruimte geven, omringen met bewustzijn, voelen in je lichaam en zo via jouw systeem af laten stromen.

Ook kan het bevrijdend zijn om bewust in liefde en compassie te zijn voor degene die deze ervaring heeft geleefd. Of jij dit was in een eerder leven of iemand anders uit jouw familielijn of het collectieve veld waarmee je verbonden bent, is hierbij niet van belang. Wat ertoe doet, is dat jij in licht en liefde bent.

Je hoeft dus niet bang te zijn voor de zware energieën die je regelmatig ervaart, maar je kan dit gebruiken om dieper te gaan, vrij te laten en zo ruimte te creëren om meer licht en bewustzijn te ontvangen…

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook