Zuivering van collectieve oerpijnen

door | juli 2019


Velen van jullie gaan door een intens reinigingsproces. Jullie energie wordt verder opgeschoond: energie met lagere frequenties wordt uit jullie systeem losgemaakt. Zo wordt er ruimte gemaakt om later energieën met meer licht te kunnen ontvangen en integreren.

Dit opschonen voelt voor jou in je mens-zijn, zwaar aan. Je bent een (energetische) weg aan het zoeken/vinden door de verdichte energielagen heen.

Tijdens het loslaten kan je heel sombere gevoelens ervaren, gevoelens van er alleen voorstaan, gemis, pijn en verdriet en je kan je ontzettend moe voelen.

Je denkt misschien dat dit een persoonlijk proces is en voor een gedeelte is dat ook zo. Tegelijkertijd is dit ook een collectief reinigingsproces.

De diepe voelers onder jullie zullen ervaren dat er gevoelens naar boven komen die groter en dieper zijn dan alleen uit dit leven en vorige levens. 

Op dit moment worden er collectie oerpijnen ‘uitgewerkt’. 

Je zal merken dat wat je voelt oneindig veel dieper reikt dan passend is bij de omstandigheden op dit moment in je leven.

Wat jij ook voelt, je mag je eraan overgeven, zonder in de slachtofferrol te vervallen.
Je mag krachtig aanwezig zijn bij alles wat je voelt.
Je hoeft niet te strijden of iets op te lossen, alleen maar te laten gebeuren. 

Je bewijst jezelf een grote dienst door uit je hoofd te blijven en niet mee te gaan in verhalen en analyses over je gevoelens.

Je mag de gevoelens zoveel mogelijk door je lichaam heen laten stromen. Zo laat je ze het makkelijkste vrij.

Neem rust waar je maar kan. Ook hierdoor verloopt het loslaten soepeler. Ontsla jezelf zoveel mogelijk van doe-dingen. Alleen als je er echt zin in hebt en als het opschonen wordt ondersteund. Maar niet, als je door te doen de lastige gevoelens uit de weg gaat.

Je weet ondertussen misschien zelf ook door eigen ervaring dat je niet om de lastige gevoelens heen kunt. 
Je kan er alleen doorheen, dat is jouw weg naar het licht.
Heb je niet al veel vaker ervaren dat je na het doorvoelen en loslaten van zwaarte en verdriet, in een prachtige, lichte, vrije, vreugdevolle ruimte komt?

Als je gevoelens van eenzaamheid en er alleen voorstaan tegenkomt: het zal je ondersteunen te weten dat samen met jou velen aan dit reinigingsproces werken. Door je eerst dieper met jezelf te verbinden en vervolgens (in energie) met je ‘collega’s/medereizigers’, maak je het voor jezelf lichter.

Ook mag je je bewust worden van en je openstellen voor de hulp die er voor jou is vanuit de lichtwereld. Je wordt gezien, gesteund en aangemoedigd om door te gaan met het belangrijke energiewerk dat jij doet.

Maar belangrijker: er wordt van je gehouden.

Laat je helen door de zon.

Laat je helen door de lucht.

Laat je helen door de wolken.

Laat je helen door de wind.

Laat je helen door de bomen.

Laat je helen door de vogels.

Laat je helen door de bloemen. 

Laat je helen door je eigen stem.

Laat je helen door je adem.

Laat je helen door alles wat er voor jou is.

 

 ♥ Lea

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook