Verder bouwen aan je innerlijke basis

door | februari 2020

Als drager van licht vond je het eerder vaak lastig om op aarde te leven. De energie is hier zo anders dan ‘thuis’, de energie waar je vandaan komt en die je gewend bent. De energieën op aarde zijn zwaarder, harder, minder liefdevol en verfijnd. Het was moeilijk om in je eigen energie te blijven te midden van die meer verdichte energieën. Je had je aangepast aan je omgeving om je hier staande te kunnen houden. Je had je energie teruggetrokken en was vergeten wie je werkelijk bent. Dit was allemaal onderdeel van jouw reis onder de 3D-sluiers op aarde.

In de oude energie hadden veel lichtdragers het gevoel er alleen voor te staan. Dit kwam voort uit de (vage) herinnering aan en een gemis van ‘thuis’ waar alles en iedereen met elkaar verbonden was: eenheid. Een plek waar je je altijd ondersteund en gedragen voelde. Dit gevoel van verbinding ben je verloren toen je ervoor koos je onder te dompelen in de 3D realiteit en dat gaf een gevoel van alleen en afgescheiden zijn.

Ook werd je hier door de mensen om je heen niet begrepen, gezien en herkend in wie je bent. Dat maakte dat je het gevoel had niet welkom te zijn, dat er geen plaats was voor jou met alles wie je bent, jouw gevoeligheid, je heldere gaven, je diepte en bewustzijn. Je voelde je anders, alsof je hier niet paste en hoorde. Jij had aan hele andere dingen behoefte dan de mensen om je heen.

Dit alles kan hebben gemaakt dat je onzeker bent geworden en bent gaan twijfelen aan jezelf, jouw pad, jouw liefde en intenties. 

Maar dit hoort allemaal bij de oude energie en deze mag je achter je gaan laten. 
Het is tijd voor nieuwe energie, nieuwe verhalen, nieuwe stappen.

Want jij hebt je ontwikkeld, je bewustzijn is gegroeid, je begrijpt steeds meer van wat er gaande is en wie je bent. Vele andere zielen hebben een soortgelijke ontwikkeling doorgemaakt en je ontmoet steeds meer gelijkgestemden. Samen groeien jullie verder.

De komende tijd zal je nog veel meer van die oude energie van twijfel en onzekerheid achter je laten. Je gaat je nog dieper herinneren wie je bent en waarvoor je in dit leven op aarde bent gekomen. De verbinding met het licht van thuis, die nooit weg is geweest en alleen onder de sluiers was, wordt meer en meer voelbaar.

Je bent hier namelijk niet zomaar ‘gedropt’ en in je eentje achtergelaten, ook al leek dit lange tijd zo te zijn. Je bent altijd begeleid, ook bij alle moeilijke ervaringen die je door hebt gemaakt. Alles was zorgvuldig voorbereid. Je gaat nog meer voelen dat je wordt ondersteund door jouw begeleiders vanuit de lichtwereld en dat de verbinding met ‘thuis’ er nog altijd is. Ook al zal je die het ene moment sterker voelen dan het andere.

Je bent hier welkom, er is een plek voor jou en het is veilig om hier te zijn met jouw energie. Je mag steeds meer landen, dieper aanwezig zijn in je lichaam, ook in de delen waar je dat het engst of moeilijkst vindt: je buik en bekken.

Als drager van licht creëer je meer en meer die stabiele, geaarde, veilige plek waar je al zo lang naar verlangt.
Eerst in jezelf. Daarna volgt de buitenwereld, die jouw innerlijke groei zal weerspiegelen.

Door te herinneren wie je bent, ga je terug naar jeZelf, naar vertrouwen.

Je hebt al zoveel moeilijke obstakels overwonnen. Je weet ondertussen: er is geen obstakel zo groot, dat ik dit niet aankan. Je hebt jouw doorzettingsvermogen en kracht leren kennen. Dit is heel belangrijk en onderdeel van die basis in jou.

Je bent niet alleen welkom om hier te zijn, maar jouw leven heeft een diepere en waardevolle betekenis. Deze betekenis gaat zich steeds verder aan jou ontvouwen.

Vertrouw maar op jouw waarde.

Je wordt geleid en begeleid door de wereld van Licht.

Steeds steviger sta je, ook te midden van alle onrust, chaos, verandering en (energetische) stormen.

Stapje voor stapje bouw je rustig verder aan je innerlijke basis, je leven en de nieuwe aarde… 

♥ Lea

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook