Verbinding met je buik

door | mei 2019

In deze tijd van transformatie dalen wij steeds dieper af naar binnen en herstellen de verbinding met onszelf, daar waar deze in de aardse sluiers verloren is gegaan. We verdiepen de verbinding met wie we in wezen zijn.

We gaan dieper in onze energie, doorvoelen emotionele lagen en dalen af in de gevoelens in onze buik. Want daar, in je buik, vind je de verbinding met jezelf: de sleutel waar jij naar zoekt in dit leven op aarde.

Wij dragen onbewuste, donkere energie in onze buiken met ons mee in de vorm van spanning en afgeslotenheid.

Het zijn diepe oude wonden die daar liggen opgeslagen, met grote thema’s als slachtoffer – daderschap, vervolging in eerdere lichtwerker-levens, macht – onmacht, afgescheidenheid, ontkrachting en seksueel misbruik.

Deze spanningen maken het moeilijker om in onze buik af te dalen, omdat wij als mens geneigd zijn terug te deinzen van pijn en donker. Velen van ons zijn ‘weggegaan’ uit het buikgebied, omdat het eerder te moeilijk was, om hier naartoe te gaan.

Afhankelijk van waar je bent in jouw reis naar binnen, ben je meer of minder bewust van deze wonden en heb je al meer of minder geheeld. 

Het is pittig om deze thema’s te doorvoelen en het vraagt moed, doorzettingsvermogen en heel veel liefde om onder ogen te kunnen zien wat in onze buiken ligt opgeslagen. Toch is het nodig om aanwezig te blijven en de pijn en angst met liefde en bewustzijn te omringen, zodat deze in het licht gezet en geheeld kunnen worden.

Om verder te kunnen komen op jouw pad van het ontwikkelen van je bewustzijn is het van belang om verder af te dalen in je buik. 

De tijd is daar om ook licht in je buikgebied te schijnen.

Je mag, daar waar jij bent weggegaan, terugkeren bij jezelf.

Je mag jouw licht, liefde en aanwezigheid brengen in je buik.

Zo worden oude wonden geheeld en kan jij je tegelijkertijd op een dieper niveau met jezelf verbinden.
Je vindt jezelf, jouw kracht en licht, terug.

Door weer aanwezig te zijn in je buik en bekken creëer jij de stevige en veilige basis waar jij zo naar verlangt.

Je hoeft hiervoor niet meer buiten jezelf te zoeken.

Het zit allemaal in jou, daar, in je buik.

♥ Lea

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook