Van tekort naar overvloeds-bewustzijn

door | juni 2020

Op aarde zijn verschillende bewustzijnsvelden. Een veld dat zeer krachtig is, is het veld van tekort en angst voor tekort. De meeste mensen zijn hier in meerdere of mindere mate mee verbonden, vaak meer dan je bewust bent. Onbewust ben je veel meer bezig met wat er allemaal niet is, wat ‘niet goed’ is en wat anders had moeten zijn, dan je zou willen.

De energie van tekort zit diep in ons systeem geprogrammeerd. Je ervaart een tekort of bent bang dat er een tekort zal zijn aan bijvoorbeeld liefde, tijd, ruimte, spullen die je graag wil, informatie en kennis, geld, gelijkgestemden, gezondheid of energie. Het kan van alles zijn. 

Door te denken in tekort, ervaar je dit ook. Je buitenwereld veroorzaakt niet je gevoel van tekort, maar het is een energie van binnen, die wordt weerspiegeld door je buitenwereld. 

  In feite laat je buitenwereld het gebrek aan verbinding met jeZelf en je innerlijke Bron zien

   

  Tijdens je proces van wakker worden groeit je bewustzijn in oneindig veel gebieden. Overvloeds-bewustzijn is één zo’n gebied. In dit bewustzijn bestaat geen tekort, gebrek of gemis. Alles wat jij als ziel en mens nodig hebt, is er. Alles is altijd aanwezig en beschikbaar voor jou.

  Overvloeds-bewustzijn is een weerspiegeling van de verbinding met wie je werkelijk bent, een spiegeling van jeZelf. Als je jezelf diep van binnen kent en aanwezig bent met jouw wezensenergie in je lichaam, ben je gevuld en voel je je rijk van binnen.
   

  Door je te verbinden met overvloeds-bewustzijn verbind je je met jouw kern èn de bron

  Het is niet zo dat je iets verkeerd doet als je tekort of angst ervaart. Dit is onderdeel van ervaring opdoen op aarde in de derde dimensie realiteit. Het is gewoon een energie om te ervaren en doorleven.

  Overvloedsbewustzijn is geen einddoel of een prestatie.

  Het gaat om het proces van groeien in bewustZijn, bewust worden van programmeringen van tekort, bewust worden van de energie die je van je omgeving hebt overgenomen en je losmaken van dit veld.

  Het gaat om het verhogen van je innerlijke trilling, terwijl je in dit lichaam bent.

  Het gaat om het leren gebruiken van je focus, bewustzijn en energie om je weer te verbinden met overvloed, jouw oorspronkelijke staat van zijn, de energie waar je vandaan komt en dit bewustzijn op aarde te brengen, te ankeren en te belichamen.

  Het gaat om de reis. Deze reis maken is waar meesterschap.

   

  ♥ Lea

  Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

  IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
  KvK: 09199936

  © Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

  Volg mij op Facebook