Van angst naar liefde

door | juli 2020

De angsten uit de collectieve velden van de levens van verkettering zijn diep verankerd.

Tot nu toe werd nog elke keer dat ik een audio opname voor een lichtactivatie maakte, die angst aangeraakt. Zelfs nu er honderden mensen meedoen met elke activatie en ik daarbij honderden mails met de meest bijzondere en prachtige ervaringen heb mogen ontvangen, kwam angst rondom het maken van een opname naar boven.

Aan de oppervlakte zou je denken dat het gaat om onzekerheid.
“Doe ik het wel goed?” “Zou het niet anders / beter kunnen?” “Begrijpen mensen wel wat ik over wil brengen?”

Ieder van ons heeft hier op je eigen manier wel mee te maken.

 

Toch gaat het niet over een oppervlakkige onzekerheid, maar om de diepgewortelde angsten uit de levens waarin je bent veroordeeld, gemarteld, gedood, om het licht en bewustzijn dat je kwam brengen. (Meer hierover lees je in de blog ‘Helen van angst meegenomen uit vorige levens’.) Die komen naar boven op de momenten dat jij met jezelf, jouw energie, jouw licht, naar buiten komt. Je hebt eerder zoveel tegenstand en donker ontmoet, dat het nog steeds eng voelt om jezelf echt te laten zien, vooral aan een groter publiek… 

Vanuit een ander gezichtspunt gezien, zou je ook kunnen zeggen: deze angst is niet van jou, het hoort ook niet bij jou, maar het is een energie die je hebt overgenomen.

Mensen kunnen alleen nare dingen bij een ander mens doen, vanuit pijn en angst, vanuit lagere trillingsfrequenties.
Heb jij in dit of vorige levens pijnlijke dingen meegemaakt en heb je daar nog nare gevoelens over, dan heb je energie uit die situatie of van die personen overgenomen en bent die in jouw systeem gaan dragen. Dit kan ontzettend diep gaan. Je hebt je oorspronkelijke trillingsfrequentie verlaagd.

Dit is de tijd dat deze diepe angsten uit ons systeem gaan. 
Door te groeien in bewustzijn en je innerlijke frequentie weer verder omhoog te brengen, tril je die energie met lagere frequenties er uit. Dat ervaar je als het nog een keer doormaken van deze gevoelens, maar nu om ze vrij te laten.

Daarom zijn ze voelbaar. 
Vaak is het zoveel, groots en diepgaand, dat niet alles er in één keer uit gaat. Gelukkig maar, want dit zou te overweldigend zijn. 

En ja, het is gebeurd, je hebt dit ervaren, maar het is niet van nu en niet van jou.

Laat je niet tegenhouden of verlammen door oude angst.
Laat je niet verleiden om te denken dat deze angsten van jou zijn of ze te projecteren op je huidige omstandigheden.
Het is allemaal oud, hoort bij de oude energie, het oude bewustzijn, de oude velden en een ander tijdperk.

Als ik me had laten leiden door voor mij voelbare angst, zou jij dit nu niet lezen, zou ik geen blogs schrijven, geen berichten op facebook delen, geen nieuwsbrieven maken, geen lichtactivaties verzorgen, geen nieuwe meditaties creëren…

Ik deel mijn persoonlijke ervaringen om je te steunen en inspireren om ook met jouw licht, jouw stem en jouw energie naar buiten te komen, op jouw unieke manier. 

Ook jij bent nodig in dit immense transformatieproces. Jouw energie is gewenst en welkom.
We doen het allemaal samen. We hebben impact op en versterken elkaar, door onszelf te laten zien en ons te verbinden.
 

Wees bewust aanwezig.
Laat je trillingsfrequentie omhoog gaan.
Breng jouw energie in je hele lichaam en daarmee op aarde.
Luister met aandacht naar wat er binnen in jou aangereikt wordt.
Volg de signalen, ingevingen en aanwijzingen die jij innerlijk ontvangt op, ook als dat eng voelt.

Zet jouw stappen, onderneem actie, vanuit innerlijke leiding. Door dit te doen, kom je draadje voor draadje los van de angstvelden en maak je je steeds verder vrij uit die krachtige houdgreep van (bewuste of onbewuste) angst.

Zo ga je mee in de grote shift naar de volgende fase, het nieuwe tijdperk, de shift van leven vanuit angst naar leven in liefde. Samen verschuiven we de oude angstfrequenties naar de ‘nieuwe’ frequenties van licht en liefde…

 

You are love(d)

 ♥ Lea

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook