Samenwerken met de Volle Maan

door | september 2020

Als je bewustzijn groeit en je gevoeligheid toeneemt, word je steeds bewuster van de energetische invloed vanuit de kosmos: o.a. planeten, de zon en de maan.

In de beginfase ben je vooral bezig met het waarnemen en herkennen van die invloed op je lichaam, gevoel en energie.

 Zo kan de volle maan van alles in jou teweeg brengen, bijvoorbeeld onrust(ig slapen), niet goed kunnen aarden, troebel zijn in je hoofd, hoofdpijn, heftige emoties,  spanning in je keel, een ‘vol’ gevoel of een opgeblazen buik. Er is veel te ontdekken en waar te nemen.

Vanuit verbinding met de oude energie kan het opmerken van al deze gewaarwordingen makkelijk leiden tot een gevoel van slachtofferschap, overgeleverd zijn, geen invloed hebben en het daarom maar allemaal te moeten ondergaan. 

Bij groeien in bewustzijn hoort ook meer en meer verantwoordelijkheid nemen voor wat er in jou gebeurt en wordt aangeraakt. Zo vind je je kracht terug.

Je hoeft niet meer ‘onder te duiken’ bij intense energieën en gevoelens en te wachten tot het allemaal weer over is.

Je mag vanuit aanwezig zijn samenwerken met de kosmische krachten zoals die van de maan en bewust gebruik maken van alle steun en groeimogelijkheden die jou geboden worden. Want dat is wat het is.

De volle maan is er niet om jou het leven moeilijk te maken, maar haar energie ondersteunt jouw groei en ontwikkeling.

Wanneer je meegaat in de oude slachtofferenergie, je aanspant en verzet biedt, kan de energie van de volle maan als zwaar en moeilijk aanvoelen. 

Als je ruimte maakt, ontspant, je overgeeft en opent, kan de maanenergie soepeler door jou heen werken.

De volle maan nodigt je uit om te zien hoeveel je bent gegroeid, jezelf te eren en waarderen voor alles wat je hebt doorleefd en geleerd, en door haar mee laten nemen wat niet meer dient.

Zij schijnt licht in wat donker was.
Ze brengt in het bewustzijn wat weggestopt zat.
Zij brengt in beweging, wat vastzat.
Ze raakt zacht, maar diepgaand en krachtig aan…
Zij geeft de mogelijkheid tot verdieping, loslaten, stroming, reiniging, verlichting en maakt ruimte voor weer een nieuwe cyclus van groei in bewustzijn…

Jij mag een kanaal zijn voor deze energie, bewust en aanwezig.
De energie van de volle maan mag door jou heen stromen.
Zo werk je samen met de energie van de volle maan, leer je haar én jouw kracht beter kennen en komt er steeds meer licht en bewustzijn…

You are love(d)

 ♥ Lea

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook