Op weg naar de Leeuwenpoort

door | juli 2021

We bevinden ons in de periode tussen de Solstice en de Leeuwenpoort.

De Solstice en de Leeuwenpoort zijn geen onafhankelijke energie-events, maar zijn met elkaar verbonden. Zoals alles verbonden is en samenwerkt op dit pad naar een hartgedragen bewustzijn: planetaire standen, maanstanden, uitlijningen, portalen, zonne-activiteit: het heeft allemaal invloed op jou en op het collectief.

Rondom de Solstice is er veel licht binnengekomen, een poort is geopend en we zijn een nieuwe fase, een nieuwe ruimte binnengegaan. Terwijl je de binnengekomen energie nog aan het integreren bent en tegelijkertijd ook weer nieuwe energiedownloads ontvangt, ligt deze nieuwe ruimte, dit nieuwe veld klaar om door jou ontdekt te worden. Je fysieke wereld ziet er misschien nog hetzelfde uit, maar toch is alles nieuw.

Je innerlijke ogen lijken te moeten wennen aan dit licht, alsof je opnieuw moet leren ‘zien’.
Het werkt hier anders dan in de verdichte 3D energieën die je eerder in dit leven gewend was. Je innerlijke zien zal weer verder open gaan de komende tijd. 

Het is niet zozeer leren hoe het hier werkt, als wel herinneren. Want het is iets dat je heel goed kent, al hebt ervaren en leren gebruiken in anders levens en dimensies.
Veel meer gaat het om vrij worden van de oude programmeringen die jou in een beperkte staat van zijn hebben gehouden en terugkeren naar je oorspronkelijke staat van zijn en natuurlijke flow. 

Samengaand met het proces van weer gaan creëren vanuit energie en het op nieuwe levels gaan gebruiken van je heldere vermogens, komen er deze komende periode oude energieën en programmeringen uit je systeem vrij.
Zoals je misschien al hebt ervaren, gebeurt dit bij velen van jullie door te voelen in en via je lichaam. Je lichaam is een energiegeleider en transformator van energie.

Aan die oude programmeringen zijn de energieën van angst, pijn, machteloosheid, afhankelijkheid, enzovoorts gekoppeld. De oude programmeringen zijn er al levens, eeuwen en millenia lang en zijn diep in jou en het systeem geworteld.
De komende periode zullen er situaties op je pad gebracht worden, waarin je vanuit je nieuwe bewustzijn, oude patronen en programmeringen op weer diepere lagen kan gaan herkennen en hierbij opmerken wanneer je je nog laat leiden door dit oude. 

Door het licht van je bewustzijn te laten schijnen, maak je je meer los van alles wat niet is wie jij in wezen bent. Dit is niet iets wat in één keer gebeurt, elke keer zal je je weer een draadje meer vrijmaken.

De periode tot aan de Leeuwenpoort zal er één zijn van golfbewegingen, met zowel veel instroom van licht, bewust worden en licht laten schijnen in het oude, energetisch flink opruimen en tegelijkertijd ontdekken hoe het werkt in dit nieuwe veld en welke mogelijkheden hier zijn….

Het is dus veel samen en het zal intens zijn. Om dit energetisch allemaal in goede banen te kunnen leiden is het van belang goed gegrond en bewust aanwezig in je lichaam te zijn en tegelijkertijd open voor en afgestemd op de hogere frequenties. Zo kan alle energie, zowel nieuw als oud, soepeler door je lichaam en systeem heen stromen…

De periode tot aan de Leeuwenpoort zal weer een intens reinigende, verdiepende en transformerende tijd zijn.

Op weer diepere lagen word je vrij van oude programmeringen, worden de sluiers over wie jij in wezen bent verder opgelicht, krijg je meer zicht op jouw talenten en ga je duidelijker voelen hoe je vanuit de energie die jij bent, het nieuwe vorm kan geven.

Je maakt het voor jezelf het makkelijkste door zoveel mogelijk rust en ruimte te nemen,  vooral heel liefdevol voor jezelf te zijn (als altijd 😊 !) en een nieuwe betekenis van het toverwoord vertragen te gaan ervaren (er zijn niet voor niets zoveel slakken in onze tuinen op dit moment)…


♥ Lea

Op zondag 8 – 8 is de Lichtactivatie Leeuwenpoort 2021.

MEER INFO / AANMELDEN

Ook maak ik een audio meditatie – afstemming die ondersteunt om steviger te blijven staan
tijdens de roerige Leeuwenpoort-energieweken, om de energie en heldere informatie die naar je toekomt
bewust binnen te kunnen laten komen en om in zoveel mogelijk helderheid en rust te zijn. 

MEER INFO KORTE AUDIO

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook