Meestromen met Mercurius

door | november 2018

De planeet Mercurius gaat 3 tot 4 keer per jaar voor een periode van een aantal weken in retrograde. 

In deze periode is het handig om er rekening mee te houden dat dingen anders gaan dan je had gepland, er vaker dingen kapotgaan, elektrische apparaten vaker storingen hebben en dat je computer wat langzamer kan zijn juist op het moment dat jij haast hebt 😊.

Tijdens een Mercurius retrograde worden er ook meer afspraken gewijzigd, verzet of afgezegd dan anders.

Ook is handig om extra aandacht aan communicatie te besteden omdat er eerder misverstanden ontstaan. Beter dus om even te bellen bijvoorbeeld en extra te checken of jullie elkaar echt goed begrijpen, dan te whats-appen.

Zo neem ik altijd als de afstands-healing op zondagochtend is, op zaterdagochtend de bijbehorende audio opname op. Maar net toen ik de vorige keer wilde beginnen, bleek dat er bij mijn buren een grote, oude, hoge boom gekapt ging worden. Heel enthousiast waren een paar mannen met een motorzaag aan het werk die op mijn opname goed te horen was. Die mannen zouden de hele dag bezig zijn met de motorzaag, dus heb ik het maken van de opname verschoven naar zaterdagavond.

Gelukkig had ik de rust en de ruimte en was er voor mij geen vuiltje aan de lucht!

Fijn dus om de komende weken extra tijd in te bouwen, zodat je de ruimte hebt als dingen anders lopen en je weer te herinneren dat het fijn is om flexibel te kunnen zijn en mee te stromen met wat er gebeurt.

De les die Mercurius je aanbiedt is dat het goed is om een pas op de plaats te maken, rust in te bouwen en je aandacht weer naar binnen te keren. Tijd om dieper in jezelf te gaan, te reflecteren en je te bezinnen.

Het is ook tijd om terug te schakelen naar een lager tempo, uit de doe-modus te komen, hard werken en dingen voor elkaar krijgen vanuit wilskracht weer los te laten en je verbinden met de goddelijke bron en stroom.

Dankjewel Mercurius, voor je wijze lessen in rust, verdieping en vertrouwen in de goddelijke stroom en timing 😊.

 

 ♥ Lea

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook