Leeuwenpoort 2020: Activeren van je zielsmissie

door | augustus 2020

In augustus is, zoals elk jaar, de Leeuwenpoort. Op 26 juli, begint de Leeuwenpoort zich te openen. De energiefrequenties gaan omhoog, de sluiers worden dunner en de poort naar nieuwe lichtcodes, een ruimer bewustzijn en heldere inzichten opent zich.

Het hoogtepunt van de Leeuwenpoort is op 8 – 8 (8 augustus). Sirius, een ster met tweemaal de grootte van onze zon, de zon en de aarde zijn op deze dag in rechte lijn. Door deze uitlijning versterken de energieën van Sirius en de zon in het sterrenbeeld Leeuw elkaar en dit zorgt voor een krachtige energiepoort.

Het is elk jaar een diepe transformatietijd, maar de Leeuwenpoort van 2020 zal, net als alle andere grote energie-events dit jaar, intens zijn.

 

Wat brengt de Leeuwenpoort van 2020?

Tijdens deze Leeuwenpoort wordt wie jij in de kern bent, je ware aard, je ware kracht, geactiveerd. Jouw talenten die zijn gebaseerd op je intuïtie, gevoeligheid en energetische vermogens die voortkomen uit jouw essentie, worden meer in het licht gezet. Het gaat dus niet om vaardigheden vanuit je aardse persoonlijkheid, maar om wat jij vanuit jouw wezen, jouw energie met het leven op aarde te delen hebt.

De sluiers worden verder opgelicht zodat jij je weer diepere lagen kan herinneren wie je bent en wat je (in) dit leven komt brengen.

Je afstemming in de bron wordt verder verdiept.

Je zal nog duidelijker gaan staan voor jouw ziele pad en dat doen, zeggen en kiezen wat werkelijk vanuit jeZelf komt.

 

Verder losmaken van zwaarte

De nadruk heeft de afgelopen tijd gelegen op het loslaten van zware energielagen, die zijn gekoppeld aan ervaringen in dit leven, maar ook aan de levens dat je het zwaar had en veel weerstand, donker en on-bewustzijn hebt ontmoet. We hebben veel van die energieën lang met ons meegedragen en nu opnieuw doorleefd. Dit was nodig om te voelen dat ze echt niet meer passen bij wie je werkelijk bent, deze weer verder los te kunnen maken van jouw energie en om zo ruimte te maken voor meer lichtheid.

Ook oude programmeringen van onmacht en afhankelijkheid  gaan steeds meer uit ons systeem.

Het is nog even wennen om identificaties met deze verdichte lagen te herkennen en achter je te laten. Ze zijn zo vertrouwd en je hebt ze zolang meegedragen, dat dit tijd nodig heeft. Maar steeds meer kan je je her-inneren wie jij diep van binnen bent en wordt jouw innerlijke kracht geactiveerd.

 

Terug in jouw oorspronkelijke talenten

Waar eerder de nadruk lag op het transformeren van verdichte energieën, komt er meer en meer ruimte om jouw oorspronkelijke talenten, wijsheid, licht en bewustzijn te uiten, leven en delen.

Deze leeuwenpoort brengt je terug in verbinding met de talenten die je hebt ontwikkeld in eerdere levens. Er zijn lichtwerker levens geweest waarin je vooral te maken had met het levend houden van jouw licht te midden van duisternis en on-bewust-zijn.

Maar er zijn ook levens geweest waarin je geleerd hebt om jouw energie, focus, bewustzijn, intuïtie en denken te gebruiken als prachtige instrumenten. Deze levens waren volledig gewijd aan je innerlijke ontwikkeling. Hierbij was de juiste begeleiding aanwezig en je was in een ondersteunende omgeving, zoals bijvoorbeeld de mysteriescholen.

In deze levens kon je je energetische vermogen oefenen, terwijl je in een aards lichaam was. Maar je hoefde je niet bezig hoefde te houden met aardse taken zoals kinderen opvoeden, werk, huishoudelijke klussen enz.

In deze tijd krijg je steeds meer toegang krijgt tot datgene wat je je eerder al eigen hebt gemaakt.

 

Alles is al aanwezig in jou

Wat jij echt te brengen hebt, is al aanwezig, is al in jou.
Het gaat om naar binnen gaan en her-inneren wat er al is.

Je hoeft geen opleidingen meer te volgen waarin je iets van buiten jezelf krijgt aangereikt.
Het gaat om dieper in jeZelf te gaan en daar alle weten en ervaring op te delven.

Daarom zijn ‘nieuwe’ inzichten die je krijgt vaak zo simpel: je kent het al, het is vertrouwd en bekend.

Jouw specifieke en unieke talentenpakket wordt in de energie van de leeuwenpoort 2020 verder geopend en geactiveerd.

Je kan weer dieper herinneren wie je bent en gaat de waarde inzien van natuurlijke vaardigheden en talenten die je eerder voor lief hebt genomen. Precies die dingen die jij zo gewoon en vanzelfsprekend vindt, dat is het speciale aan jou.

 

Het gaat niet om het leren van iets nieuws,
maar om ont-sluieren,
ophelderen,
herinneren wat al in jou is.
Inzicht, wijsheid, ervaring,
het ligt allemaal diep in jou.

 

De komende tijd zal je hier meer bewust van worden gemaakt.
Ga maar eens opletten: Er komen mensen op je pad die je laten weten wat ze fijn vinden en waarderen aan jou. Dit kan je ook bij andere mensen doen. Zo versterken we elkaar.

Dit herinneren doet je lichtkracht enorm toenemen. Om licht te kunnen dragen in je lichaam, is een stevige aarding nodig. Het blijft daarom belangrijk om je innerlijke basis te blijven verstevigen.

Het vergelijken met andere mensen zal verder en verder op de achtergrond komen. Steeds meer zal je verbonden zijn met wat er in jou is en vertrouwen op jeZelf.

 

Je missie in je huidige dagelijkse leven

Dit is het leven waarin al je opgedane kennis, wijsheid, inzichten, ervaringen, uit eerdere levens worden samengevoegd en geïntegreerd. Zowel de levens waarin je bent opgeleid in energie / bewustzijn terwijl je in een aards lichaam bent en in universele kosmische kennis, als de lichtdrager levens in verdichte 3d energieën waarin je veel zwaarte en weerstand hebt ontmoet.

Niet meer afgezonderd op een berg, in een klooster of mysterieschool.
Niet meer in de angst voor verkettering.
Maar hier en nu.

Dit leven is ervoor bedoeld om alles wat je eerder hebt geleerd, toe te passen.
In je huidige dagelijkse leven.
Op de plek waar je nu bent.
En helemaal vanuit jezelf te delen als het daar voor jou de tijd voor is.
Dat is je missie voor dit leven. .

  

Terug naar levensvreugde

Het ervaren van wie jij in essentie bent, terwijl je hier bent, in dit lichaam en op de aarde, is je toegang tot levensvreugde en onderdeel van je bestemming of missie.

Zolang je niet helemaal leeft vanuit je diepste zelf, blijft het leven toch ergens als spanning / strijd aanvoelen. Voel deze woorden maar diep in jou. Voel maar of dit voor jou waarheid in zich draagt.

Het is niet zo dat jij iets niet goed doet als je de vreugde niet ervaart.
Het is alleen een teken dat je nog dieper naar binnen kan gaan.
Levensvreugde is een richtingaanwijzer.
Ook al mag alles zijn precies zoals het is, met alle (moeilijke) gevoelens die er zijn, de vreugde ligt diep binnen in jou, op jou te wachten.

 De poort naar meer gemak, licht, stroming, flow, spelen, joy, staat deze Leeuwenpoort wijd open. 

Er gaat meer plezier / vreugde terugkomen. Je wordt geleid naar meer levensvreugde. Maak maar ruimte om de stapjes te ontvangen die jou naar meer joy brengen… en zet elk stapje dat je wordt aangereikt.

Hoe meer je je losmaakt van zwaarte, hoe makkelijker je kan kiezen voor lichtere tijdlijnen.

De Leeuwenpoort zal intens zijn, maar gaat ook veel verlichting brengen. Net als alle andere grote energie-events dit jaar, zal ook de Leeuwenpoort zorgen voor een grote shift in bewustzijn. De sluiers worden steeds verder opgetild. Op weer diepere lagen krijg je toegang tot de bron in jou, kan je je dieper herinneren wie je in oorsprong bent en wat jij (in) dit leven komt brengen.

 

 ♥ Lea

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook