Ja zeggen tegen jouw opdracht

door | november 2020

Er gebeurt veel in ieders leven.
Elke gebeurtenis, situatie of ontwikkeling, groot of klein, is onderdeel van de ‘leerschool aarde’ en kan je gebruiken als leerstof, door uit te zoomen en je open te stellen voor een ruimer perspectief en meer bewustzijn.

Hoe moeilijk of ingewikkeld sommige situaties ook lijken en hoezeer je ook getriggerd kan worden in allerlei emoties, steeds weer mag je gaan naar de vragen: 

Wie ben ik werkelijk, in essentie?
Wat kom ik in dit leven doen?
Tegen welke opdracht heb ik JA gezegd, voordat ik incarneerde in dit lichaam?
En wat wordt er in deze situatie ten diepste van mij gevraagd?

 

Als jij deze woorden leest, dan is de kans groot dat jouw antwoorden in de lijn liggen van: 

❤ IK ben energie en licht. 

❤ Ik ben hier om licht en bewustzijn te brengen op mijn unieke manier. 

❤ Ik heb JA gezegd tegen het opdoen van de ervaring om te leven in een aards fysiek lichaam en me helemaal onder te dompelen in de verdichte 3D energieën. 

❤ Ik heb JA gezegd tegen het opdoen van de ervaring van vergeten wie ik ben. 

❤ Ik heb JA gezegd tegen de opdracht om door al dat donker, vergeten en zware energielagen heen mijn weg terug te vinden naar het licht dat ik ben en deze energie, dit Licht, in dit aardse lijf, steeds krachtiger, feller te laten schijnen. 

❤ Ik heb JA gezegd tegen de opdracht om een baken van Licht te Zijn, voor en samen met alle andere zielen, die net als ik de sprong in het donker hebben gewaagd, die deelnemen aan dit immens grote transformatieproces en de opdracht op zich hebben genomen van het brengen van Licht in het donker.

 

En ja, het is een uitdagende opdracht, moeilijker dan je je ooit voor had kunnen stellen.

Het vraagt letterlijk alles van je om deze taak uit te voeren, al je kracht, moed, bewustzijn, liefde, licht, doorzettingsvermogen en vertrouwen. Je wordt gestretcht tot het uiterste. En dat is nou net de bedoeling :- ).
ALLES van jou wil op aarde worden gebracht en aanwezig zijn in dit lichaam.

Jij ontvangt dit bericht nu, als boodschap vanuit de Lichtwereld aan jou, om je te helpen herinneren, je te steunen en het vertrouwen in wie jij diep van binnen bent te laten groeien.

Door jouw JA tegen deze opdracht terug in je bewustzijn te brengen en te voelen in je lichaam, krijg je toegang tot een enorme hoeveelheid licht, kracht en vertrouwen…

 

 ♥ Lea

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook