In vrijheid uiten en leven van jouw hoogste waarheid

door | mei 2020

In de oude energie ben je vooral gericht op wat er buiten jou is. Je reageert op wat je buiten jezelf ziet, hoort en voelt: bijvoorbeeld mensen, gesprekken, energieën, tv en social media. En je consumeert: je neemt tot je wat er van buiten op je afkomt.  

Als je wakker wordt, verschuift je focus van buiten naar binnen en je gaat de verbinding met jeZelf maken. Deze verbinding telkens weer terugvinden en verstevigen is onderdeel van je lessenpakket tijdens je ontwakingsproces. 

Ook als je al wat verder gevorderd bent, word je regelmatig door je buitenwereld uitgedaagd en meegetrokken om toch weer op een 3D level te functioneren en communiceren. Dus te reageren op elkaar en wat je buiten je ziet gebeuren. Dit hoort allemaal bij het leerproces en helpt je de verbinding sterker te maken. 

Je zal merken dat je mee laten trekken steeds meer energie gaat kosten. Onder andere je keelchakra komt hiertegen in opstand. Elke keer als je reageert op, in plaats je uit te drukken vanuit verbinding met jeZelf, zal je keel zich laten voelen, door bijvoorbeeld pijn, heesheid, spanning, druk of moeheid. Hiermee geeft je lichaam aan dat deze manier van communiceren en je begeven in het oude, niet meer bij je past. 

Hoe meer je door de buitenwereld bij jeZelf vandaan wordt getrokken, hoe sterker de spanning in je keel zal zijn. Zeker tijdens energieshifts en -downloads.

  Wanneer de verbinding met jeZelf krachtiger en meer vanzelfsprekend wordt, worden de shifts, ook al kunnen ze nog wel intens zijn, toch makkelijker om mee om te gaan.

  Je zal merken dat als je je aandacht weer naar binnen brengt, in je eigen energie komt en je energie dieper in je lichaam brengt, richting je stuit, buik, bekken en voeten en jezelf goed aardt, de spanning in je keel minder wordt en je stem voller en dieper klinkt. Je voelt dat in je lichaam. 

  In de nieuwe energie komt dat wat jij zegt, schrijft en deelt met de wereld voort uit de verbinding met jeZelf.
  Deze verbinding is tegelijkertijd de verbinding met alles, het hele universum.

  Door de snel stijgende energiefrequenties en het steeds omvangrijkere draagvlak van bewustzijn op aarde, worden grote groepen mensen wakker. Meer en meer is er ruimte voor de nieuwe energie. Ook jij bent gevraagd en nodig om dieper wakker te worden en jouw licht uit te dragen. Jouw energie wil op aarde gebracht en gedeeld worden.
   

  Jij bent hier om iets nieuws te brengen. Dat nieuwe vind je diep in jeZelf, in je hart en je buik. Jouw keel is een poort waardoor jouw energie, je diepste en helderste waarheid naar buiten kan worden gebracht.


  Veel dragers van licht hebben oude energie opgeslagen in hun vijfde (keel)chakra. Angst en spanning die je belemmert om uit te spreken en naar buiten te brengen wat er ten diepste in je leeft. Meer hierover kan je lezen in het artikel ‘Helen van angst meegenomen uit vorige levens’.

  Het is tijd om de oude, beperkende energie in je keel te bevrijden, zodat jij vrij bent om het licht van jouw hart en ziel tot uitdrukking te brengen en te verwezenlijken op aarde.

  Het gaat niet meer om reageren en consumeren, maar om creëren: vanuit de diepste verbinding laten stromen van jouw zielenenergie en vorm laten krijgen in het fysieke.

  Zo creëren we samen De Nieuwe Aarde.

   ♥ Lea

   Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

   IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
   KvK: 09199936

   © Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

   Volg mij op Facebook