Hoe komt een lichtactivatie bij Lea tot stand?

door | februari 2020

Ben je benieuwd hoe het proces van het tot stand komen van een lichtactivatie bij mij gaat? Dat lees je hieronder.

 

Ik schreef al eerder dat ik samenwerk met de lichtwereld en dat is ook zo bij een lichtactivatie.

Het begint met het ontvangen van een thema. De manier waarop ik informatie ontvang is door opeens te weten dat iets zo is of mag verlopen op een bepaalde manier. Ik ontvang altijd via mijn lichaam, daar voel ik eerst de energie, die daarna langzamerhand woorden krijgt.

Vanaf het moment dat duidelijk is wat het thema is, ga ik een proces in betreffende dat thema. Eén van de eerste stappen is het op de website zetten van alle informatie. Daarmee ontstaat er een soort basis en wordt de energie ‘aan’ gezet. Het wordt al zichtbaar gemaakt en van daaruit kan het zich verder ontwikkelen.

De weken daarna stem ik me af op de energie van het thema. Ik ontvang uitleg en informatie, allemaal weer door te voelen in mijn lichaam. Dus niet doordat ik bewust contact heb met wezens uit de lichtwereld. En toch is duidelijk dat die informatie uit de hogere bewustzijnsvelden komt.  Deze gevoelens probeer ik zo goed mogelijk weer te geven in woorden en dit deel ik met jullie door erover te schrijven op facebook en in nieuwsbrieven.

In mijn persoonlijke dagelijkse leven komen situaties op mijn pad die helpen mijn begrip te verdiepen. Dit gebeurt op allerlei manieren. Veel wordt duidelijk gemaakt in het contact met mijn drie dochters, maar ook bijvoorbeeld door een mail die ik ontvang over de ervaringen van iemand anders, een berichtje dat ik op facebook lees, een film zie ik zie, iets wat ik ervaar tijdens een wandeling in de natuur. Het kan van alles zijn.

Daarbij word ik geraakt op diepere lagen in angst, pijn, schuld, schaamte, oordelen, enzovoort. Zo wordt de richting gewezen waar oude energie ligt opgeslagen, zowel in mijn systeem als in de collectieve velden. Doordat ik voel waar de oude energie aanwezig is, weet ik ook waar nieuw bewustzijn en licht nodig zijn.

Tijdens dit proces leer en verdiep ik steeds verder.

Dit is tot nu toe vaak een intens proces geweest en het vraagt om veel bewustzijn en kracht om deze oude energie in goede banen te kunnen leiden. Dit geleiden van energie gaat weer altijd door mijn lichaam heen.

Ook zie ik met terugwerkende kracht lessen in situaties van vaak tientallen jaren eerder in mijn leven. Die situaties worden in mijn herinnering gebracht, zodat ik daar met het bewustzijn waartoe ik nu beschikking heb, naar kan kijken. Ook via deze weg ontvang ik inzichten en nieuw begrip.

Ondanks dat het vaak pittige processen zijn waar ik doorheen wordt gestuurd, is het gelukkig inmiddels ook regelmatig een feestje om zo te mogen leren en de grote rijkdom aan lessen die in mijn leven liggen opgeslagen, te ervaren.

Tijdens de voorbereidingen ontvang ik ook telkens stukjes informatie over hoe de audio opname voor deze lichtactivatie inhoudelijk vorm mag krijgen. Zodat deze de uiteindelijke activatie / energietransmissie zo goed mogelijk zal begeleiden.

Update maart 2021: Op dit moment ontvang ik niet meer als eerste het thema voor de activatie, maar de datum. Meestal word ik naar bijzondere energiedagen geleid. In de weken voorafgaand aan de activatie ontvang ik tijdens mijn afstemmingen informatie over het thema met daarbij achtergrondinformatie afgestemd op de actuele energetische ontwikkelingen en ook over hoe de audio opname bij de activatie vormgegeven dient te worden.

Tijdens de activatie wordt van mij gevraagd om helemaal afgestemd te zijn in mezelf, in mijn lichaam, en diep in mijn energie. Dat is waar het gebeurt. Daar worden energie, licht en informatie geactiveerd, geaard, verbonden en doorgegeven. Voelen door dieper in mijn eigen lichaam te gaan is mijn manier van afstemmen op alles: andere mensen, de lichtwereld, voelen over tijdlijnen heen  (in vorige levens of in dit leven), voelen door ruimte heen (naar andere plekken, situaties of mensen).

Aan het begin van het proces, als ik het thema (update maart 2021: of de datum) krijg aangereikt, heb ik meestal nog geen idee hoe ik dit allemaal moet gaan doen. Toch hoef ik me nooit zorgen te maken. Ik krijg altijd stapje voor stapje alle informatie aangereikt die nodig is. Elke keer is het weer anders en nieuw.

Het belangrijkste wat ik nodig heb is de focus op het verruimen van bewustzijn, vertrouwen, overgave en heel veel ruimte leeg houden, waardoor ik de mogelijkheid creëer om te kunnen ontvangen.

Als laatste schrijf ik op basis van wat ik heb gezien, gevoeld en ervaren tijdens de activatie een uitgebreide nabesprekingsmail. Ook deel ik eventuele boodschappen die ik heb ontvangen. En daarna ontwikkelt dit thema zich in ieder van ons en in het collectieve veld op een perfect passende manier en in een perfect passend tempo verder… 

 

 ♥ Lea

Is dit misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook