Herfst Equinox: Diepgaande reiniging en transformatie

door | september 2020

Update maart 2021: Dit artikel is al eerder geschreven, maar je kan ervan uitgaan dat het actueel is voor jou en dat je er waardevolle informatie uit kan halen, op het moment dat jij dit onder ogen krijgt. 

 

De zomermaanden van 2020 en sowieso het afgelopen half jaar, zijn energetisch zeer intens geweest. Als je middenin zo’n fase bent, is het vanuit de verdichtheid van dit mensenlichaam vaak lastig te overzien, wat er nou echt aan het gebeuren is. Er zijn zoveel zware, ‘moeilijke’ energieën en gevoelens door ons heen gegaan, dat het ‘zicht’ vaak beperkt was.

Je werd gevraagd om je over te geven, op weer een dieper niveau en te vertrouwen op aanwezige leiding vanuit de kosmos en hogere dimensies.

De herfst equinox lijkt dit jaar een langere periode af te sluiten dan alleen de zomer. Langzaam kan de mist weer wat gaan optrekken en wordt duidelijker waar we precies doorheen zijn gegaan.

 

Binnenste buiten gekeerd

Velen van de lichtdragers of wegwijzers, hebben intens zware energieën doorvoeld de afgelopen periode. Oude, verdichte, gesloten, vastzittende energie in de keel, het borstgebied, middenrif, buik en bekkengebied, kwam in het bewustzijn. Ook al zijn de trauma’s in deze gebieden zeker niet nieuw voor je en was daar al veel werk verricht, toch konden we naar weer diepere lagen gaan.

Vergis je niet, de zwaarte en de pijn die je hebt gevoeld, is zeker niet alleen van nu of alleen van jou, het is zeer oude energie uit de collectieve velden.

Je kan het gevoel hebben dat je binnenstebuiten bent gekeerd. In feite is dat ook gebeurd: dat wat op de diepste lagen in jouw systeem lag opgeslagen en ingekapseld en wat jij lang voor het collectief hebt gedragen, werd voelbaar gemaakt, mocht naar buiten komen, werd zichtbaar en in het licht van jouw bewustzijn gebracht.

Het kan moeilijk voor je zijn geweest om te begrijpen wat er precies gebeurde. Woorden geven aan wat je voelde in je lijf en welke processen zich door jouw lichaam heen voltrokken, was lastig.

 

Ankeren van licht en bewustzijn

Om niet overspoeld te worden door oude energieën en emoties, is een bepaalde mate van bewustzijn en verankering in jeZelf nodig. Als je deze rijpheid nog niet hebt ontwikkeld, verlies je de verbinding met je eigen licht door in contact te zijn met de duale 3D energieën.

We zijn in een fase belandt, dat steeds meer dragers van licht / wegwijzers een weg hebben gebaand, door de oude lagen heen, richting hun innerlijke licht. Zij oefenen zich in het houden van de verbinding, terwijl ze in de 3D wereld / energie zijn.
Doordat deze verbinding de afgelopen jaren sterker is gemaakt en meer zielen deze verbinding hebben hervonden, kan oude energie op steeds diepere lagen terug in het bewustzijn komen.

Dat is nog steeds pittig en een flinke uitdaging, maar we worden niet meer overspoeld. We kunnen aanwezig blijven bij die energieën en ze doorvoelen in ons lichaam. Zo transformeren we het oude; door te voelen en aanwezig te blijven.

 

Diepgaande reiniging

De afgelopen periode is een fase van diepgaande reiniging geweest. Daarom heb je zo ontzettend veel zwaarte gevoeld.

Ook al begreep je het op dat moment niet, je hebt het wel gedaan!
Jezelf toestaan om te voelen, was jouw bijdrage aan het geheel en aan dit immense transformatieproces.

We hebben ook niet zomaar een klein stukje oude energie verwerkt, maar het was groots.

Zowel de energieën in chakra 5 (keel), chakra 4 (borst/hart), chakra 3 (middenrif),  chakra 2 (buik) als chakra 1 (bekken) zijn diep aangeraakt en losgewoeld.
Eonen aan oude energie wilde worden vrijgemaakt en getransformeerd.
De afgelopen 6-8 maanden waren voor velen een diepgaand reinigingsproces.

 

Herfst Equinox 2020: grote shift

De herfst equinox van 2020 is een afsluiting van een periode van ongeveer een half jaar aan intense innerlijke processen, zorgt voor een diepgaande reiniging in jouw systeem en opent de energie voor de laatste maanden van het transformerende jaar 2020.

Ik schrijf wel vaker over speciale energiedata die grote shifts met zich meebrengen, maar het is ook echt ongekend de laatste maanden / jaren. De grote verschuivingen blijven elkaar opvolgen. We worden zo enorm ondersteund en ‘geboost’ vanuit de kosmos en de hogere dimensies om dit allemaal te kunnen doen.

Telkens als je denkt dat het niet verder kan, of dieper, en dat je moe bent, dat het klaar is, dat je genoeg hebt gedaan, blijk je over zoveel veerkracht, doorzettingsvermogen en diepte te beschikken en word je gebracht naar weer diepere lagen, hogere frequenties, nieuw bewustzijn en nieuwe dimensies van zijn…

Ook deze herfst equinox worden de frequenties weer flink omhoog gebracht en gaan de  kosmische downloads voor een grote shift zorgen. Door al het voorbereidende innerlijke werk van opruimen, opschonen, verwerken en doorvoelen is er ruimte ontstaan. In deze ruimte kunnen we weer hogere energiefrequenties ontvangen en via ons lichaam ankeren.

We bevatten in ons lijf steeds meer licht en bewustzijn.
Samen gaan we ontdekken wat deze shift ons brengt, welke deuren er opengaan, wat er van ons gevraagd wordt en hoe we vanuit dit weer verder verruimde bewustzijn de nieuwe energie op aarde vorm kunnen geven…

 

You are love(d)

 ♥ Lea

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook