Familie van Licht

door | augustus 2020

Vertrouwen is veel makkelijker als je weet en voelt dat er een heel team is, speciaal voor jou, die jou op de achtergrond begeleidt, aanstuurt, richting geeft en zorgt voor alles wat je echt nodig hebt.

Voor mij is dat mijn Familie van Licht. Al vele jaren ben ik bewust van hun aanwezigheid en volg ik de stappen op die zij me aanreiken. Ik heb geleerd te vertrouwen op wat zij me aangeven, als ik vanuit mijn aardse zelf het allemaal niet kan overzien.

Ik weet, voel en heb oneindig vaak mogen ervaren dat er echt voor me wordt gezorgd.

Dat zorgt voor rust, overgave en vertrouwen.

Ze hebben me gevraagd om meer over hen te gaan delen. 

Je Familie van Licht zijn energiewezens / zielen, zonder fysiek lichaam, die resoneren met jouw zielsfrequentie.

Hun energie / trillingsfrequentie voelt voor jou fijn en vertrouwd en past bij jou, omdat jij uit hetzelfde bestaat.

Zij zijn onderdeel van jouw thuis, waar je vandaan komt en waar je naar terug keert, na dit aardse avontuur.

Zij ondersteunen jouw reis en missie op aarde en doen alles om je zo goed mogelijk te begeleiden.

 

Ze zijn er altijd, ook als je ze niet ziet, hoort of voelt.

Omdat je in een fysiek lichaam bent en leeft in een 3D omgeving met veel versluiering en zware, ‘dense’ energieën, is het voor jou moeilijker om deze frequenties waar te nemen.
Door je bewust af te stemmen op hun energie trillingsfrequenties en je open te stellen, heeft jouw familie de mogelijkheid om zich aan jou te laten voelen.

Hoe meer jij diep in jezelf bent afgestemd en je bewustzijn richt op hun aanwezigheid, hoe makkelijker het contact tot stand komt. 

Het is niet de bedoeling om je familie van Licht te ontmoeten door ‘weg te gaan’ en uit je lichaam te treden, maar juist om door aanwezig te zijn in je lijf en deze frequenties in je lichaam te voelen. Zo breng en anker je die energie op aarde.  

Iedereen ervaart contact met energiewezens weer anders en op zijn / haar eigen, unieke manier.

 

Voor mij voelen leden van mijn Familie van Licht niet als concrete wezens. Ik weet ook niet hoeveel wezens er zijn, hoe ze er precies uitzien, waar ze vandaan komen en of ze een naam hebben. Ik ervaar het als een fijne aanwezigheid, die heel subtiel is en die ik heb leren vertrouwen. Ook hun communicatie met mij is heel subtiel. Het voelt als heel zachte, soms nauwelijks waarneembare, gevoelens in mijn lichaam. Ik heb geleerd om elk klein gevoel serieus te nemen en daar dieper ‘in’ te gaan, altijd richting de kern.

Soms heb ik gedachten die van mij lijken te zijn, maar de ‘wijsheid’ in die gedachten en informatie kan onmogelijkheid van mijn aardse zelf komen.

Of ik ‘weet’ opeens gewoon dat iets zo is, zonder enige twijfel.

Ook krijg ik soms antwoorden als ik zinnige : -) vragen stel. Een antwoord kan er direct zijn, maar ook later in de tijd naar me toekomen door ervaringen die ik opdoe.

Het contact is er niet altijd en het gaat in fases, net als alles in dit leven. Soms is er een periode veel contact en daarna weer weinig.

Ik kan het ook niet sturen, maar ik kan er wel ruimte voor maken door veel tijd alleen door te brengen, stil te zijn, weinig prikkels tot me te nemen, bewust te ademen en me dieper in mezelf af te stemmen.
Mijn ervaring is het dat het contact makkelijker gaat als ik ’s avonds in bed lig, voordat ik ga slapen, op speciale energiedagen of als ik in de natuur ben.

  

Door je meer bewust te zijn van de aanwezigheid van jouw Familie van Licht:

Voel je je meer gesteund en geliefd.

Kan je je trilling makkelijker ‘hoog’ houden.

* Voel je je meer verbonden.

Kom je meer in je oorspronkelijke trilling.

Gaat energie vrijer stromen.

Voel je je meer ontspannen.

Ontvang je richting en inzicht en word je ‘geleid’.

 

You are love(d)

 ♥ Lea

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook