Een andere kijk op trauma’s en wonden: Boodschap uit de Pleiaden

door | mei 2021

“Wij willen met jullie onze visie delen over trauma’s, wonden en heling. Sommige trauma’s en wonden zijn overduidelijk, zoals bijvoorbeeld seksueel misbruik of verlies van een dierbare. Maar velen van jullie hebben veel subtielere wonden.
Regelmatig ervaren jullie iets als zeer pijnlijk, zonder dat jouw omgeving begrijpt waarom jij dit als zodanig ervaart.

We willen je uitnodigen te ervaren hoe onze zienswijze voor jou aanvoelt. Zoals altijd kan je meenemen wat met jou resoneert en langs je heen laten gaan wat niet bij jou past. 

Jullie zijn op aarde gekomen vanuit een veld dat bestaat uit hoge energiefrequenties. Het zijn op aarde, met zovele energieën van lage frequenties, deze te voelen en daarin te leven, was voor jullie een schok en een trauma op zich.

Bewust of onbewust heb je herinneringen aan het veld van hoge trilling waar jij uit voortkomt. Dit is jouw herinnering aan de energie van ‘thuis’. Thuis is oneindig liefdevol voor wie jij bent, wat jij voelt en doormaakt. Er is begrip voor jouw reis, jouw missie. Er is begrip voor alle ervaringen die je opdoet, de gevoelens die je doormaakt, de lessen die je doorloopt en het hogere doel hiervan. Er is diep begrip voor jouw zoektocht en ontdekkingsreis.

Omdat je je (helder of minder duidelijk) het gevoel herinnert zoals het hoort te zijn en wat voor jou vanzelfsprekend is, ondanks dat je hier geen ervaringen mee hebt in je huidige leven, heb je vele ervaringen hier op aarde als hard, eenzaam, pijnlijk en koud ervaren.

Het was ook de bedoeling dat je deze mensen, gebeurtenissen, energieën als pijnlijk of niet fijn zou ervaren. Het was niet de bedoeling dat je dit allemaal normaal zou vinden, accepteren, je aanpassen en hierin mee zou gaan. Zeker niet! 

Doordat je voelde wat er allemaal ‘niet klopt’ voor jou, ben je op reis gegaan, op zoektocht, naar wat voor jou diep van binnen voelt als echt, waar, thuis of fijn.

Dit bericht verschijnt nu in jouw werkelijkheid en jij leest dit, omdat we je willen bemoedigen.
Lang heb je gedacht dat je iets verkeerd deed of dat er iets mis was met jou. We willen je de energie van wat voor jou als thuis voelt, krachtiger laten ervaren.

Vanuit ons gezichtspunt is het niet meer de bedoeling om je bezig te houden met de wond, maar je mag meer bewust worden van jouw herinnering aan hoe het hoort te zijn. Misschien heb je gedacht of hebben mensen je wijsgemaakt dat dit een irreële droom of verlangen is. Wij zeggen: het is echt, het is een herinnering en een innerlijk weten.

Je mag erop gericht zijn om de energie die voor jou voelt als thuis, meer in je bewustzijn te laten komen en deze op weer een dieper niveau herinneren.
Door te beseffen dat dit echt is en het helemaal te voelen in je lichaam, breng je de energie van thuis op aarde.
Want dat is je missie: onze gezamenlijke energie, ons bewustzijn, onze energiefrequenties, op aarde te brengen en te bevatten in je lichaam.

Tijdens het Pleiadenportaal* opent een energetische poort, zodat jij, als ankerpunt, jouw thuis-energie op weer een diepere laag in je lichaam kan ontvangen.

Wij gebruiken voor het gemak het woord ‘Pleiadenportaal’, omdat jullie waarde hechten aan dit soort benamingen, maar in feite vertegenwoordigen wij niet alleen de energie van de Pleiaden, maar een energie die veelomvattender is. Wij komen uit de energie die voor jou voelt als hemels en wonderlijk, en tegelijkertijd helemaal vertrouwd en vanzelfsprekend is.

Voel maar de energie in dit bericht, die is belangrijker dan alleen de woorden. Voel maar of je je aangesproken voelt en of er iets dieps in jou wordt aangeraakt…”

♥ Lea

* Het Pleiadenportaal is elk jaar van ongeveer 16 tot 24 mei.

 

MEER INFO

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook