Doorbreken van taboe rondom geld ontvangen voor lichtwerk

door | februari 2020

Als pionier drager van licht maak je je los van oude energieën, denkwijzen, normen en patronen die zijn gebaseerd op angst, tekort en oordelen. Je bent wegverkenner en baant een nieuw pad gebaseerd op bewustzijn, licht, vertrouwen, verbinding, liefde en overvloed. Je stuit hierbij altijd op weerstand: mensen die vanuit de oude energie naar je kijken, zullen vanuit hun oude programmeringen van angst en onbegrip, oordelen over wat jij doet. 

Ook rondom het thema geld in combinatie met lichtwerk, kleeft veel oude energie.

Aannames in de oude energie zijn bijvoorbeeld:

*     Geld is niet spiritueel.

*     Als lichtwerker hoef je niet met geld bezig te zijn en mag je al helemaal niet van geld houden.

*     Een echte lichtwerker vraagt geen geld voor het verspreiden van bewustzijn en licht.

*     Of: Je mag wel geld vragen, maar dan wel weinig, zodat iedereen het kan betalen en jij gewoon genoeg hebt om van te leven.

*     Het gaat toch over liefde, daar hoort geen geld bij.

*     Enz. enz.

 

Zolang deze oude energie deel uitmaakt van jouw systeem, belemmert dit het innemen van je lichtplek, een vrije doorstroming van energie en de hoeveelheid bronenergie die jij kan belichamen. Zolang jij namelijk de oude energie in je draagt, is er simpelweg minder ruimte voor de energie van wie jij in wezen bent.

Je dient jeZelf, anderen, jouw hogere levensdoel en de groei van bewustzijn op aarde, niet door jezelf klein te houden.

Ook dien je niemand met het genoegen nemen met minder en jezelf tekort doen.

Oude energie en opvattingen zijn diepgeworteld, overgenomen uit familielijnen en collectieve velden, en beïnvloeden je vaak meer dan je je bewust bent.

Er mag en zal grote groei in licht en bewustzijn komen in het thema geld ontvangen voor lichtwerk.

Door te groeien in bewustzijn, te beseffen wie jij bent, wat jij komt brengen en wat jouw taak en toegevoegde waarde is, kan je meer en meer van jouw wezensenergie in je lichaam bevatten. Dat maakt dat je in contact bent met jouw innerlijke rijkdom. Automatisch gaat dit weerspiegeld worden in je buitenwereld, in de vorm van geld, spullen, je woonomgeving of iets anders wat jij nodig hebt, wat voor jou van waarde is, of wat jouw leven makkelijker, leuker en vrijer maakt.

Door in verbinding met jeZelf en de bron te zijn, krijg je toegang tot overvloedsbewustzijn.

Door vast te houden aan oude opvattingen over geld en daarmee aan angst, beperking, gevoel van tekort of afkeer, werk je deze verbinding en ook jouw zielsmissie tegen.

Geld is voor dragers van licht geen doel, maar kan wel een gevolg zijn van het innerlijke proces dat je doormaakt en de thema’s die jij aan het leren bent.  Geld is, net als alle andere gematerialiseerde energie op aarde, een weerspiegeling van je innerlijke energie.

Het is niet per se zo dat door innerlijke groei je heel veel geld krijgt, of dat geld een bewijs is van innerlijke rijkdom. Wel verandert je relatie met en gevoel over geld, samengaand met je energiefrequentie. Er komt vrijheid, waardering, genoeg / overvloed, vertrouwen en stroming, waar eerder beperking, ongenoegen, tekort, angst en stagnatie waren.

Daarbij is geld een middel, dat ervoor kan zorgen dat je met meer gemak, plezier en vertrouwen je lichtwerker-taken kan uitvoeren. 

De tijd dat lichtwerk moeilijk, zwaar en alleen was, is voorbij. Je mag je lichtwerk in het licht zetten en je laten ondersteunen door alles wat dit makkelijker en leuker maakt, ook door geld.

Shine on!

♥ Lea

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook