Co-creeren met de energie van de nieuwe tijd

door | februari 2019

Wat is het toch een bijzondere tijd!

Zoveel energie komt er op ons af. Soms kan je je overweldigd voelen door de intensiteit, de kracht en alles wat dat in jou teweegbrengt, wil je liever even schuilen tot de storm voorbij is.

Soms is dat ook goed en mag je je tijd en rust nemen om het te laten gebeuren.

Maar het is niet meer de bedoeling om je te verstoppen in je schuilkelder. 
Niet meer onderduiken, maar ook niet vechten en op wilskracht proberen het voor elkaar te krijgen.

Niet meer je laten overweldigen of meenemen door de energiegolven, maar ook niet tegen de stroom in gaan. 

De tijd is gekomen om stevig te blijven staan, aanwezig te zijn met jouw energie en samen te werken met de transformatie-energieën. Tijd om vanuit jouw kern tot co-creatie te komen met dat wat er naar je toekomt.

Jij en de nieuwetijdsenergie zijn gelijkwaardige partners. Elkaar inspirerend, steunend en versterkend om het beste in elkaar naar boven te halen.

Wat dat precies is en hoe dat gaat is nog helemaal nieuw en is een nieuwe weg om te ontdekken. Ieder van ons zal dit op zijn eigen manier gaan doen. Dat is waar meesterschap over gaat. 

Ik zal uitleggen wat ik bedoel met samenwerken en co-creëren aan de hand van een voorbeeld uit mijn leven:

Begin vorig jaar bestond mijn werk uit alleen individuele begeleiding, zoals ik dat al 15 jaar had gedaan. Mijn cliënten kregen de kosten gedeeltelijk vergoed van de zorgverzekeraar, door mijn lidmaatschap bij een beroepsvereniging. Ik voelde al langer dat het tijd was om dat lidmaatschap op te zeggen. Dat werd van mij ‘gevraagd’. Ik wist dat ik het zou gaan doen aan het einde van dat jaar, maar vond het ook eng. Geld is een thema in mijn leven en ik heb lang met heel weinig geld moeten leven (samen met mijn drie dochters), terwijl dat eindelijk een beetje begon te stromen.

Ik had een paar opties: mijn lidmaatschap niet opzeggen en vast blijven houden aan het oude, wel opzeggen en er maar op vertrouwen dat alles wel ‘geregeld’ zou worden of  opzeggen en toch angstig zijn of het allemaal goed zou komen.

Maar dat voelde allemaal niet goed. Ik was er zelf ook bij en wilde deelnemen aan het proces, invloed uitoefenen.

Ik heb ervoor gekozen om me over te geven aan de stroom, maar wèl met duidelijke instructies. Ik heb de ‘grotere’ machten laten weten dat ik mijn lidmaatschap op ging zeggen eind 2018 en dat zij een jaar de tijd hadden om mij te laten zien wat de bedoeling was, wat mijn taak zou zijn èn om andere geldstromen in mijn leven te brengen.

Tegelijkertijd heb ik mezelf geopend om alle signalen en boodschappen op te pakken die naar me toe kwamen en heb ik de stappen gezet die mij aangereikt werden. Dat waren heel veel kleine stapjes, maar kort gezegd heeft dit alles ertoe geleid dat ik in juni 2018 mijn eerste groepshealing op afstand gaf. Eind 2018 had ik al 13 healings verzorgd en inmiddels zie ik nog maar een paar cliënten per maand, bestaat mijn werk voornamelijk uit schrijven en geven van healings en is deze maand zelfs het eerste online maandtraject gestart. Ik voel me er heel goed bij, doe de healings met liefde en de inspiratie stroomt. 

De groei en verandering is enorm en tegelijkertijd voelt het nog maar als het begin. En wat betreft het geld: er komt nu meer geld naar me toe dan ooit eerder is gebeurd.

Dit is echt een co-creatie met de grotere machten of de energie van de nieuwe tijd.

En zo werkt het met alles wat er op je afkomt, ook de intense energiestormen die er regelmatig zijn.
Het is niet meer de bedoeling dat je het alleen maar ondergaat, of je er voor probeert af te schermen.
Jij bent er ook. Jij hebt inbreng.
Je mag gebruik leren maken van jouw energie om samen te werken en te co-creëren.

Ook dat is een manier om jouw plek in te nemen en jouw licht te laten schijnen.

 

Shine on!

♥ Lea

 

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook