Boodschap uit de Pleiaden: De energie van ‘thuis’

door | april 2021

“Jij bent één van ons. Wij zijn voor jou thuis. Voel maar, de energie die wij zijn. Het is een energie waarin jij kan ontspannen en verzachten, waarin je helemaal jezelf kan zijn. We begrijpen jou, wie je bent, hoe je je voelt, wat je doormaakt, zonder woorden.
Jij bent, samen met vele anderen, op deze missie op aarde gegaan.
Het was de bedoeling dat je ons een tijd niet zou voelen. Het was onderdeel van de missie om dingen alleen te doen, om zo je eigen kracht, jouw wezen, beter te leren kennen.

Maar deze periode, de dagen van en weken rondom het – wat jullie noemen – Pleiadenportaal*, zijn we meer voelbaar voor je. Ook al voel je ons op de andere momenten niet of minder, wij zijn er altijd en begeleiden op de achtergrond jouw proces, jouw missie.
Dat is onze taak vanaf hier.

Hier is niet ergens ver weg, maar in een andere dimensie van zijn, een ander bewustzijnsveld.
Gezien vanuit ons perspectief zijn we vlak bij jou. Je bereikt ons door je bewustzijn te verruimen, je trillingsfrequentie te verhogen en je af te stemmen op onze energie.

Doordat jullie je tijdens deze dagen met velen op onze energie af gaan stemmen en je open gaan stellen om deze te ontvangen, ontstaat een krachtig ontvangstveld en een doorgang. Een opening in energie, naar een andere dimensie of bewustzijns-laag. Hierdoor kunnen wij jullie bereiken en kunnen jullie ons ontvangen. Er kan een verbinding ontstaan.

Het Pleiadenportaal* is bedoeld als steun. Jullie mogen echt ontvangen en je laten omhullen, steunen en voeden door onze energie, die voor velen van jullie voelt als ‘thuis’.

Het ontvangen van onze energie brengt je naar weer een nieuw plateau in bewustzijn, een lichte plek. Dit is een plateau waar je mag uitrusten en opladen en dat is iets dat je goed kan gebruiken. Want het is veel wat je innerlijk en in energie allemaal doet en verwerkt. Wij weten, zien en begrijpen dit.

Op dit plateau ontvang je, terwijl je uitrust, nieuwe lichtcodes, lichtfrequenties, die je verder zullen brengen op het pad van jouw missie. De codes zijn zaadjes die in jouw mensenlichaam worden geplant en die door ervaringen die je in de loop van de tijd zal opdoen, zullen ontwikkelen en opbloeien. Hierover delen wij later meer.

We zien er naar uit om de verbinding met jullie te maken.

We zien er naar uit om ons gemeenschappelijke licht meer voelbaar te maken op aarde.

En we zien er naar uit om jou, op onze manier, te ondersteunen bij de taken die je aan het uitvoeren bent. Want we weten hoe moeilijk het soms of regelmatig voor je is.
Wij doen dit vanuit de grootst mogelijke liefde.”

♥ Lea

* Het Pleiadenportaal is elk jaar van ongeveer 16 tot 24 mei.

 

MEER INFO LICHTACTIVATIE

MEER INFO AUDIO AFSTEMMING

MEER INFO COMBI

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook