21-12-2020: Opening naar de nieuwe fase

door | december 2020

Er wordt veel gezegd en geschreven over 21 – 12 – 2020 en de grote samenstand van Saturnus en Jupiter in Aquarius. Zoals altijd volg ik ook hierbij mijn gevoel en wat ik krijg ingegeven. Ik nodig je uit om hetzelfde te doen: vertrouw op jouw gevoel, wat voor jou als waar voelt en wat met jou resoneert. De rest kan je gewoon langs je heen laten gaan. 

Dit is wat via mij gedeeld wil worden: 

Op 21 – 12 – 2020 wordt een nieuw veld van licht en bewustzijn op aarde geopend.

Mede door de grote belangstelling voor deze planetaire gebeurtenis en zoveel mensen die zich op deze dag in bewustzijn zullen verbinden wordt deze nieuwe energie, dit nieuwe veld, bekrachtigd en geactiveerd.

Tijdens mijn afstemmingen op de energie van 21 december 2020 krijg ik keer op keer het woord ‘rewire’ te horen, dat opnieuw bedraden, opnieuw instellen, herprogrammeren, betekent.

Ons lichaam heeft de afgelopen jaren al flinke frequentie-ophogingen ondergaan. Maar om het licht en bewustzijn van de nieuwe fase in ons aardse fysieke lichaam te kunnen dragen, heeft ons lichaam een ‘upgrade’ nodig. Dit als voorbereiding voor die nieuwe fase, waarin we licht van steeds hogere frequenties op aarde zullen brengen door het te bevatten in ons lijf. 

Om deze upgrade te kunnen ontvangen, is het nodig dat je steeds verder losgemaakt wordt van de lagere frequenties, lagere bewustzijnsvelden, oude patronen, oude verbindingen, enz.

Je zal deze periode merken dat je nog meer en dieper vrijkomt van al dat niet resoneert met jouw oorspronkelijke trilling. Je wordt losgemaakt van wat hoort bij en mag blijven in de oude wereld. Die blijft gewoon bestaan en dat is prima, je voelt alleen steeds minder verbondenheid of hechting met alles en iedereen in de oude of lagere trillingsvelden.

De aantrekkingskracht tot de nieuwe aarde, het nieuwe veld, het nieuwe bewustzijn, energie met hogere frequenties, die voel je wèl.

De periode rond 21 december lijkt er een nieuwe energetische ‘bedrading’ te worden aangelegd om je klaar te maken om verbonden te worden met hogere bewustzijnsvelden, energieën en frequenties dan waartoe je eerder toegang had. Zo word je voorbereid voor weer een grote shift.

Deze ‘nieuwe bedrading’ kan het beste ontvangen worden, door je diep te ontspannen, helemaal aanwezig te zijn in je lichaam en je bewust te openen voor de hierbij beschikbare begeleiding vanuit de wereld van Licht. Zij zijn het die dit proces van opnieuw bedraden en herprogrammeren zullen verzorgen.

Zoals je waarschijnlijk weet is een shift niet van het ene op het andere moment, maar gaat dit geleidelijk. Kleine shifts in bewustzijn spreiden zich uit over een kortere tijdlijn, diepere en omvangrijke shifts zijn uitgespreid over een lange periode in de aardse tijd.

Ook deze grote en diepgaande shift gaat heel geleidelijk.

In de nieuwe fase is ruimte een belangrijk thema.

Ruimte op alle lagen; ruimte om te zijn wie je bent, ruimte in tijd, ruimte in je dag, ruimte in je lichaam door te ontspannen, ruimte om te voelen, ruimte in je ademhaling door langzaam en diep te ademen, ruimte die vrijkomt door oude energie vrij te laten, ruimte in je denken tussen gedachten in, ruimte in je energie, ruimte in en tussen organen, ruimte in en rondom al je lichaamscellen…

Als dat goed voor je voelt kan je je op deze dag op je eigen manier afstemmen op en je openstellen voor de energie en wat er door jou heen wil gebeuren. Ook zijn er vele verbindingen wereldwijd waarbij je je kan aansluiten.
Samen bekrachtigen we de nieuwe energie en de nieuwe fase… 

 ♥ Lea

Is deze audio/meditatie misschien iets voor jou?

IBAN reknr. NL78 INGB 0002 9574 07
KvK: 09199936

© Lea van der Eem ~ Helder Bewustzijn

Volg mij op Facebook